Καλώς ήρθατε

Η σφαγή των μαγιάτικων

freefotos.gr

Η
σφαγή των μαγιάτικων στο Ρέθυμνο είναι γεγονός. Το γρι γρι "Γερο Παυλής" από τα Χανιά ήρθε στο Ρέθυμνο και σήκωσε 2,5 τόνους μαγιάτικα σε απόσταση 500 μέτρων από τη στεριά.
Το ανέφεραν και οι τοπικές εφημερίδες, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί της λιμενικής αρχής.

Ερασιτέχνης ψαράς τράβηξε το βίντεο αυτό και ενώ... καλούσε τη λιμενική αρχή να πάει για έλεγχο, άλλωστε δίπλα στο λιμάνι ήταν, αυτή εκτός ότι καθυστέρησε όταν έφτασε στο σημείο του συμβάντος έλεγξε τον ερασιτέχνη που έκανε την καταγγελία και άφησε το γρι γρι να φύγει άνευ ελέγχου. Του έδιναν μάλιστα και ψάρια για να μην τους καρφώσει, στη λογική της ανταλλαγής!!!

Δυστυχώς το λιμεναρχείο δε συμμερίζεται τις οικολογικές μας ανησυχίες. Βέβαια κάθε μέρα το φουσκωτό βγαίνει για τον εντοπισμό ψαροτουφεκάδων (και καλά κάνει, αλλά .... μέχρι εκεί μάλλον).Το θέμα θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια, αν και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και εκεί στη χώρα που ζούμε.
από Blog tou Fititi

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ αντιδεοντολογικό να βάζεις το link του Blog, από όπου πήρες την είδηση, στο κείμενο μετά το "read more". Όχι μόνο του στερείς ένα link από την καταμέτρηση του sync, αλλά και είναι σαν να το καρπώνεσαι για πάρτη σου.

Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά, καλό θα είναι να είσαι πιο "προσεκτικός"...

Related Posts with Thumbnails