Καλώς ήρθατε

Όξω Τήλου απ' την παράγκα!

Στην προσπάθειά του το ΠΑΣΟΚ να "αρπάξει" από το ΣΥΡΙΖΑ τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες, που σε μεγάλο ποσοστό υποστηρίζουν θερμά την Κουμουνδούρου, κυκλοφορεί τη φήμη πως θα τους δώσει δικαιώματα φυσιολογικών αντρογύνων, ανάμεσά τους και αυτό της υιοθεσίας τέκνων! Πόσοι από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το γνωρίζουν αυτό; Παρότι πρόκειται για παλιά ανάρτηση από το oramapolis-gr, διαβάστε την καθώς ξαναγίνεται επίκαιρη, επειδή ο δήμαρχος Τήλου ανήκει στους ΓΑΠικούς του ΠΑΣΟΚ!

Για ποιο λόγο ο δήμαρχος Τήλου ετέλεσε γάμο ομοφυλοφίλων; Εφόσον η δικαιοσύνη δια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αποφάνθηκε ξεκάθαρα πως καμία ισχύ δεν έχει ένας τέτοιος γάμος, ποιο ήταν το κίνητρο; Είτε για στεγαστικό δάνειο με ευνοϊκούς όρους, είτε για λήψη επιδομάτων από την εργασία τους, είτε για κληρονομικά ζητήματα, ο "γάμος" αυτός είναι άκυρος.

Δύο λοιπόν μπορεί να είναι οι λόγοι που... τον οδήγησαν στην πράξη αυτή: η διαφήμιση του νησιού του και η προσπάθεια να εμπεδώσει με το ζόρι αυτό που εκείνος θεωρεί νόμιμο. Η Τήλος δηλαδή διαφημίζεται αυτή τη στιγμή ως κέντρο ομοφυλοφιλικού τουρισμού, ενώ τίθεται και εκβιαστικά το ζήτημα αλλαγής της ελληνικής νομοθεσίας με βάση την προσωπική άποψη του δημάρχου Τήλου για το τί είναι νόμιμο και δίκαιο και τι συνιστά ισονομία!

Σχόλιο: Κανένα από τα δικαιώματα που αναγνωρίζονται στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν είναι δίκαιο να αναγνωριστεί στα ομοφυλόφιλα.
Ο λόγος δεν είναι ηθικός ή θρησκευτικός, αλλά καθαρά πολιτικός. Τα δικαιώματα (χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια, φορολογικές διευκολύνσεις, μόρια για διορισμό κτλ.) στα φυσιολογικά ζευγάρια αναγνωρίζονται στις δημοκρατίες εξαιτίας της αναμενόμενης τεκνογονίας τους· επειδή δηλαδή η κοινωνία περιμένει από τα φυσιολογικά αντρόγυνα την αναπαραγωγή της και τη διαιώνιση της ανθρώπινης ζωής!
Όλοι μας, δεν πριμοδοτούμε τους εγγάμους επειδή "συνουσιάζονται" μόνιμα μεταξύ τους, αλλά επειδή δια της συνουσίας τους διαιωνίζεται ο άνθρωπος! Άρα εφόσον οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν εξ ορισμού να αναπαραχθούν μεταξύ τους, δεν είμαστε οι υπόλοιποι τόσο ηλίθιοι, ώστε να τους αναγνωρίσουμε δικαιώματα απλώς για να συνουσιάζονται!
Ως εκ τούτου ο ΓΑΠ απλώς τους δουλεύει, καθώς είναι αντισυνταγματική κάθε αναγνώριση δικαιώματος, πολλώ δε μάλλον αυτού της υιοθεσίας! Τα ορφανά δεν είναι πειραματόζωα στα βίτσια και στα καπρίτσια κάθε ανώμαλου!
από paideia-gr

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Αδιαφορώ για τους" γάμους αυτούς"όχι γιατί
δεν έχω άποψη!'Εχω και παρά έχω,αλλά αν την
εκφράσω θα χαρακτηριστώ παλαιών αρχών!!!
Με απλά λόγια ή Παπάς,παπάς ή Ζευγάς,ζευγάς.
Τα υπόλοιπα δεν με εκφράζουν.....

Related Posts with Thumbnails