Καλώς ήρθατε

Μίλησε κι ο...Καφετζόπουλος (τώρα ψωνίσαμε απο σβέρκο)

freefotos.gr

Αν νομίζατε ότι ο κ. Τρεμόπουλος δεν έχει "ψάξει" καλά αυτούς που έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του (κι ας λέει ότι είναι μια συλλογική προσπάθεια) γελιέστε.

Να λοιπόν που και ο κ. Καφετζόπουλος, ως άλλος Τρεμόπουλος, βγήκε στο δελτίο του Χατζηνικολάου κι άρχισε να λέει για το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των Σκοπιανών και να ειρωνεύεται την ESPRESSO για το δημοσίευμά της.

Καημένε Καφετζόπουλε. Ξέραμε ότι... είσαι αριστερός αλλά δεν μας πείραζε, γιατί είσαι ένας καταξιωμένος ηθοποιός, τώρα τι την ήθελες την πολιτική και τα Ευρωψηφοδέλτια; Κινδυνεύεις τώρα να μπεις κι εσύ στις λίστες ονομάτων μειοδοτών. Δεν ξέρεις ότι ασχολούμενος με την τέχνη "τυφλώνεις" τους πολίτες και το μόνο που αντιλαμβάνονται είναι το μεγάλο ταλέντο του καλλιτέχνη.....

Ασχολούμενος όμως με την πολιτική βγαίνει το αληθινό πρόσωπο του ανθρώπου. Της διαστροφής του, των αδυναμιών του και το χειρότερο απ' όλα της προδοσίας κατά της πατρίδας του....

Καφετζόπουλε να θυμάσαι το ρητό και άλλη φορά να προσέχεις τι λες :
"...μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον έστιν η πατρίς και σεμνώτερον και αγιώτερον..."

Φαντάσου αν μπουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στην Ευρωβουλή, τι ξεφτίλα θα γίνει το Έθνος μας....
Οι Ευρωπαίοι θα τρίβουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους μ' αυτά που θα βλέπουν και θα ακούνε..........
Μήπως έχετε την εντύπωση ότι θα ψηφίζουν και θα ασχολούνται μόνο με τα περιβαλλοντικά θέματα; Μην γελιέστε. Δεν πάνε γι' αυτό στην Ευρωβουλή. Η εντολή είναι άλλη και θα έχουν προδοτικό λόγο για κάθε ελληνική υπόθεση.
Ελπίζω τα ποσοστά που τους δίνουν να είναι πλασματικά.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρούσαν τον Εφιάλτη προδότη και τον χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα σε κάθε προδοσία της πατρίδας.
Τώρα τους ομοίους του πάμε να τους βάλουμε στην Ευρωβουλή;

Ρε παιδιά ας συνέλθουμε, τι πάμε να κάνουμε;

Δείτε και το βίντεο του Hellas Orthodoxy για του λόγου το αληθές.....

από koukfamily
Σχόλιο apneagr: Δείτε και ακούστε ποιους θα στείλετε στην Ευρωβουλή να διεκδικήσουν τα θέματα που αφορούν την ΕΛΛΑΔΑ!!! Ξυπνάτε ΕΛΛΗΝΕΣ

6 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα εσυ που απο το ενα ακρο εφτασες στο αλλο καταλαβες την αληθεια ε;

Ε ρε καημενε και καμενε μαζι.

Κατι τετοια εκαναν και οι πατριωτες του Παπαδοπουλου και ο Παπαδοπουλος μαζι αλλα δυστυχως η ιστορια απεδειξε οτι πηγαν πολλα χρονια πισω την Ελλαδα.Αρα λοιπον το οτι οι αρεστεροι ειναι λιγοτερο πατριωτες απο τους δεξιους αμερικανοτσολιαδες ασε να το κρινουν τα γεγονοτα.

Και αν δεν το ξερεις μαθε οτι οι κουμουνιστες εξοριστοι ειχαν ζητηση απο τον Μεταξα να πολεμισουν για την πατριδα αλλα ο δευτερος τους απαντησε ΟΧΙ. Απο τοτε μεχρι σημερα οι δεξιοι περαμενουν τοσο μικρομυαλοι. Τοσο που πιστευουν οτι η Μακεδονια ειναι με ελληνικο copyright. Μακεδονια υπηρξε και μαλιστα ηταν εννοια. Μαλιστα χωριζονταν σε Μακεδονια του Αιγαιου και Βορια Μακεδονια.

Μην προσπαθειτε λοιπον να μας πεισετε οτι εχουμε απολυτα δικαιο γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο.

Μην κανετε δευτερο λαθος.Φτανει το λαθος που παρουσιαζετε το Αλεξανδρο οτι δεν σκοτωσε κανεναν στην επελαση μεχρι τα βαθυ της Ανατολης.

Οσο για το οτι δεν αφηνεις ελευθερα τα σχολια να μπουν στο blog και τα περνας απο κοσκινο πριν τα εγγρινεις δεν με εκπλησει. Η λογοκρισια ηταν μια πρακτικη της Χρυσης σας επταετιας που εμεις ακομα και σημερα την ονομαζουμε ΧΟΥΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο τύπος αιώνια ακάλυπτος θα μένει...

apneagr είπε...

ΑνώνυμΕ 2:49 μμ η ανωνυμία και η κουκούλα ξέρεις ποιανων πρακτική ήταν; μήπως φοράς και κουκούλα;

Κωστας είπε...

Ανώνυμε από πάνω γιατί δεν την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια για εκεί πάνω να ζήσεις με τους φίλους σου τους Σκοπιανους!!!

Ανώνυμος είπε...

επικίνδυνοι είναι όσοι αρνούνται το δικαίωμα αυτο-προσδιορισμού των ανθρώπων

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύριος Καφετζόπουλος την δεκαετία του '90 τους καλοκαιρινούς΄μήνες Ιούλιο,Άυγουστο τα σαββατοκύριακα κατέβαινε στον Ν.Ο.Τ.Κ Ναυταθλητικό όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας έμπαινα με παρέα σ'ένα ιστιοπλο'ι'κό σκάφος και απ'την μαστούρα και τους καπνούς γινότανε ο χαμός.Αυτός δε έβγαινε την δευτέρα σερνόμενος στο κακό του το χάλι!Και έχουμε τον Αντωνάκη τώρα που αποτυχημένος θεατρίνος προσπαθεί να σταδιοδρομίσει σαν πολιτικός εναντίον της Ελλάδας!Αυτός και όλα τα λαμόγια της παρέας του!Πληρωμένες μαριονέτες των Αμερικανοσιωνιστών είναι.Παπαγαλάκια και φερέφωνα του SORROS KAI TOY KISINGER!

Related Posts with Thumbnails