Καλώς ήρθατε

Παπαγαλάκια και "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα"

freefotos.gr

Έχουν βαλθεί και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να φτάσει η αποχή το 50 %. Η προεκλογική τους εκστρατεία ξεκίνησε με το αριστερό, αηδιάζοντας ακόμα περισσότερο τον ήδη αγανακτισμένο κόσμο με τους πολιτικούς της χώρας μας.

Τα πράσινα παπαγαλάκια, μπορεί να συζητούνται, μπορεί επικοινωνιακά και διαφημιστικά να έκαναν την "δουλειά" τους, όμως σίγουρα αυτός που πολιτικά συνυπέγραψε ότι αυτό θα βοηθήσει το κυβερνών κόμμα, πρέπει να έχει σκίσει ήδη τα όποια πτυχία του. Μέσα από την υπερβολή του κραξίματος των παπαγάλων, μπορεί να κατακεραυνώνεις το ΠΑΣΟΚ, όμως η αντιπολίτευση δεν κάνει τίποτα παραπάνω, από το να υπερβάλλει πάνω σε αυτά που ήδη νοιώθει η κοινωνία.

Αυτά που... κράζουν οι παπαγάλοι, ο Έλληνας τα νοιώθει. Άλλος λίγο, άλλος πολύ, ο καθένας ζει και την οικονομική κρίση και την ανεργία και νοιώθει ότι το αύριο θα είναι δύσκολο. Αν το σποτάκι κατέληγε, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα παντού, αλλά η κυβέρνηση προσπαθεί για το καλύτερο και πετυχαίνει τα μπλα μπλα μπλα σίγουρα θα είχε καλύτερα αποτελέσματα, από τα σημερινά σποτ που στο τέλος παρουσιάζουν μια Ελλάδα του ονείρου (σημείωση: ακριβώς ίδια εικόνα, είχαν και τα σποτ της κυβέρνησης Σημίτη)

Απο την άλλη, στο ΠΑΣΟΚ , βρήκαν στιγμή να πωρώσουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ, χωρίς λόγο. Αυτομάτως, έρχονται πολιτικά αντανακλαστικά στους "γαλάζιους" ψηφοφόρους, ότι θα μπούμε πάλι σε "δυσμένεια" και ότι το ΠΑΣΟΚ θα μας "εξαφανίσει". και όλο αυτό θα τους οδηγήσει στην κάλπη.

Αναρωτιέμαι πότε στο ΠΑΣΟΚ, θα αποφασίσουν να χτίσουν το περιβόητο κυβερνητικό προφίλ, με σκοπό και στόχο να παγιώσουν ένα ρεύμα νίκης που δεν έχουν ακόμη. Αφού ούτως ή άλλως έχουν αποφασίσει να μην συζητήσουν (ούτως ή άλλως πουθενά και ποτέ δεν γίνεται αυτό) για την Ευρώπη, και αναζητούν τρόπους να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους, ας πρόβαλε τις θέσεις του. Ιστορικά, οι δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις, δεν έχουν κερδίσει με διλλήματα.

Το ποσοστό του δικομματισμού δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 70 %, ενώ το 2004 έφτασε ήταν στο 77%. Αυτό είναι μήνυμα μεγάλο, που θα είναι το Νο1 πολιτικής επικαιρότητας την επαύριο των εκλογών. Ακόμα και μια νίκη με 5 % απο το ΠΑΣΟΚ, αν αυτό δεν ξεπεράσει το 35-37%, θα επισκιαστεί από το πλήγμα που θα δεχτεί ο δικομματισμός.

Τα μικρά κόμματα, δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό αγώνα, για την τρίτη θέση και τον τρίτο Ευρωβουλευτή. Ρευστό το σκηνικό, πιθανολογώ στην σταθερή αξία του ΚΚΕ. Χωρίς βέβαια τις μεγάλες διαφορές του παρελθόντος.

Το βέβαιο είναι, όπως όλα δείχνουν, η τεράστια αποχή. Στις προηγούμενες Ευρωεκλογές ήταν στο 36%. Τώρα θα ξεπεράσει το 40 % και θα αγγίξει το 60 % στην νεολαία. Ακόμα και τριήμερο να μην υπήρχε, οι νέοι απαξιώνουν πλέον φωναχτά το πολιτικό μας σύστημα. Και αυτό χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης.Πάνω από όλα όμως, σοβαρής ανάλυσης.
του Δημήτρη Συρμάτση στο SALONICA PRESS

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ή ΑΛΛΑΖΕΙΣ ή ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

Συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο: Ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε μέσα σε 2 ώρες να πεί τη φράση «ο λαός αισθάνεται» 3,698 φορές.

ΝΑΤΟΣ, ΝΑΤΟΣ, Ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αδικία.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» τη φτώχεια.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την ατιμωρησία.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την καταστροφή.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την απογοήτευση.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αδιαφάνεια.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την ανασφάλεια.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την πελατειακή λογική.

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αναξιοκρατία.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΦΛΕΒΕΣ:
……………………….
Δημοσιογράφος : Εάν η αποχή είναι μεγάλη θα συνεχίσετε να θεωρείτε ότι οι ευρωεκλογές έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα;

Απάντηση ΓΑΠ: Σκοπεύω να φέρω την ευημερία, δικαιοσύνη, αισιοδοξία, αίσθημα ασφάλειας, αξιοκρατία (άσχετο).
………………………
Δημοσιογράφος : Προτιμάς τη Ντόρα ή το Σαμαρά για αντίπαλο (υπονοούμενο ότι ο Καραμανλής θα χάσει από το Γιωργάκη):

Απάντηση ΓΑΠ: Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της χώρας (μπράααααβοοοοο, πού το διάβασες γιγαντοτεράστιε;).
…………………………
Δημοσιογράφος: Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο ασφαλιστικό. Άλλοι βγαίνουν στη σύνταξη στα 46 και άλλοι στα 65. Τι θα κάνεις γι΄αυτές τις διαφορές;

Απάντηση ΓΑΠ: Θα χτυπηθώ με τα αρνητικά χαρακτηριστικά της νέο-συντήρησης (αυτό τι σχέση έχει με την ερώτηση μόνο ο ίδιος –ίσως- μπορεί να μας το εξηγήσει.
…………………………………………
Δημοσιογράφος: Θα νομιμοποιήσεις τους συμβασιούχους που κατηγορούσατε τη ΝΔ ότι δεν το έκανε;

Απάντηση ΓΑΠ: Οι συμβασιούχοι «αισθάνονται» σε ομηρεία. Δεν θα τους νομιμοποιήσω όλους αλλά όσους καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (όπως ακριβώς και η ΝΔ, ΟΚ).
…………………………………………..
Δημοσιογράφος: Κάποια στελέχη σας (Παπακωνσταντίνου) απείλησαν τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ότι εάν δεν είναι ευνοϊκές με το πασόκ θα τις «τακτοποιήσετε» εάν εκλεγείτε, εσείς τι λέτε;

Απάντηση ΓΑΠ: Η ΝΔ έχει φέρει σε απόγνωση το λαό που «αισθάνεται» ότι αιχμαλωτίζεται η διαφάνεια και εγκλωβίζεται η δημοκρατία (άλλα αντ’ άλλων – είναι ή βαρεμένος ή κουφός).
…………………………….
Δημοσιογράφος: Το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύστησαν πάγωμα μισθών στο δημόσιο, εσείς θα τους αγνοήσετε;

Απάντηση ΓΑΠ: Ναι, γιατί η ΝΔ έχει φέρει σε απόγνωση το λαό και εμείς θα φτιάξουμε μία ευνομούμενη πολιτεία που θα κτυπήσει την απόγνωση (άντε πάλι η κασέτα).
………………………..
Δημοσιογράφος: Πώς θα χρηματοδοτήσετε το κοινωνικό κράτος που λέτε;

Απάντηση ΓΑΠ: Το έχω ξαναπεί, θα τα πάρω από τους πλούσιους, τους βιομήχανους και τις τράπεζες και θα κάνω αναδιανομή (είδες μακριά λέξη που έμαθα προχθές;) στο λαό.
……………………………..
Δημοσιογράφος: Μερικά από τα στελέχη σας ενδέχεται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα, τι θα κάνετε με αυτούς;

Απάντηση ΓΑΠ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ! (απίστευτο)
…………………………………….
Δημοσιογράφος: Θα νομιμοποιήσεις τους λαθρο-μετανάστες;

Απάντηση ΓΑΠ: Ναι, ιδιαίτερα όσους είναι δεύτερης γενιάς (πχ. παιδιά αλβανών).
…………………………………….
Δημοσιογράφος: Υπάρχει περίπτωση ο Πρωθυπουργός να μην βάλει υποψήφιους όσους εμπλέκονται στο Βατοπέδι, ποια είναι η θέση σας;

Απάντηση ΓΑΠ: Εάν τους διώξει είναι ένοχοι, εάν τους κρατήσει είναι συγκάλυψη (που να βρείς άκρη με τη σκέψη του;).
…………………………………….
Δημοσιογράφος: Για το σκάνδαλο Ζίμενς σίγουρα ρωτήσατε το Σημίτη για την παράνομη χρηματοδότηση του πασόκ αλλά είχατε πεί ότι θα κάνετε και εσωτερικό έλεγχο. Τι απέγινε;

Απάντηση ΓΑΠ: …Μμμμ… Φταίει ο Καραμανλής που δεν έφερε το θέμα στη Βουλή για να το εξετάσουμε.
……………………

Και ένα τελευταίο:

ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΕΝΤΕΞΙ ΦΟΡΕΣ: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

Επειδή τυχαίνει ο μέσος Έλληνας να είναι πιο έξυπνος από εσένα και εγώ είμαι ο μέσος Έλληνας, ένα έχω να σου πώ.

Παράτα μας βούρλο!

Ιωαννης Ελ Ελοχιμ είπε...

Φίλε μου κανένας πολιτικώς από αυτούς που στηρίζουν την Ν.Τ.Π δεν είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ όσο θέλει να δήξη και δυστυχώς για εμάς Ο στόχος τους είναι η σκόπιμη απαξίωση τους όσο πιο καλυμμένα γίνεται από τους ίδιους και όσο γίνεται περισσότερο από τους δημοσιογράφους και το ουσιαστικότερο είναι να σκεφτούμε λίγο παραπάνω αν έχουμε διαβάσει και λίγο βγάζουμε τα σωστά συμπεράσματα , και μη καταριπτεα!
2) Μας οδηγούν στη αποδοχή ενός παγκόσμιου Έβροσυντάγματος . Αν θέσουν τους υπάρχων νόμους του κράτους σε λειτουργία θα σταματήσουν την Εγκληματικότητα την κατάχρηση εξουσία τις δωροδοκίες και όλα όσα γνωρίζεις.
Έχουν παγώσει ώμος το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, έχουν φροντίσει να μην λειτουργεί τίποτα ,και ότι λειτουργεί είναι εις βάρος μας και ισοπεδωτικό , Πόσο δύσκολο είναι το 2012 Να γίνει δημοψήφισμα και ο ΟΙ λαοί –Ο Ελληνικός λαός να αποδεχτή το Ευροσεινταγμα
1ο) Όπως γνωρίζεις μας κατευθύνουν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση . Πόσο δύσκολο είναι να την αναζητήσουμε ; Η να την αποδεχθούμε χειροκροτώντας αν μας την επιβάλουν; Όταν υπάρχει γενική απαξίωση και απογοήτευση από όλες αυτές τις μαριονέτες;
2) Μας οδηγούν στην αποδοχή ενός παγκόσμιου ηγέτη.
Αλλ οι τον λένε δικτάτορα άλλοι των λένε αντίχριστο άλλοι τον λένε μεσσία Η δική μου η άποψη είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ. Όταν ΘΑ έχουμε αποδεχτεί το Ευροσείνταγμα και την παγκόσμια κυβέρνηση μετά Βαΐων και κλάδων, πιστεύεις ότι θα αντιδράσουμε ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ; Των οποίο προσπαθούν να μας κάνουν να αποδεχτούμε πριν ακόμα μας τον γνωρίσουν;
Καλέ μου φίλε προσπάθησε να δεις τις σκοπιμότητες Και βγάλε τελείως από το μυαλό σου Ότι φοβούνται το πολιτικό κόστος και ότι είναι βλάκες. Και δεν χρειάζεται να ψάξεις βαθιά, Προσπαθούν να κρύψουν την υποκρισία τους, Αλλά συμπεριφέρονται σαν την στρουθοκάμηλο και είναι όλα φως φανάρι . Σκέψου φίλε μου και θα δεις ότι όλα είναι ένα τέλειο σχέδιο ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ . Και κλείνοντας σε ενημερώνω ότι το ευροσεινταγμα δεν απέτυχε η Ν.Τ.Π να το εφαρμοσει ΗΘΕΛΕ Η Ν.Τ.Π ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ

Related Posts with Thumbnails