Καλώς ήρθατε

Πού είναι οι γυναίκες, οέο;

Οι άντρες, ήμασταν και είμαστε (δεν ξέρω για πόσο ακόμη) εδώ, στις επάλξεις, πιστοί στις υποχρεώσεις μας σαν κυνηγοί, μα αφοπλισμένοι από όπλα και σφαίρες.
Αυτά μας τα πήρατε εσείς με κάθε μέσον, και τώρα μας λέτε και "άσφαιρους".

Σας λείπει λέτε ο άντρας κυνηγός; Μα κι εμάς μας λείπει η γυναίκα θήραμα.
Το κάνατε έργο τρόμου, ο κυνηγός και η αρκούδα, όπου το θήραμα πλέον κυνηγάει τον κυνηγό κι εκείνος τρέχει.. όπου φύγει, φύγει, χτυπώντας τις φτέρνες του επιμελώς στο σβέρκο, δίχως να κοιτάζει πίσω του..

Πώς να μην λείψει ο κυνηγός, όταν δεν τολμάει να κάνει "καμάκι;" .. Κρέμεται βλέπεις πάνω από το κεφάλι του ο φόβος μήνυσης για σεξουαλική παρενόχληση.
-Κύριε πρόεδρε, "κοπελιά, είσαι όμορφη σαν άγγελος" της είπα μονάχα, από θαυμασμό..
-Τρεις μήνες φυλακή εξαγοράσιμη και 5.000 ευρώ πρόστιμο για σεξουαλική παρενόχληση.. σάτυρε, αλητήριε.. (τα νούμερα είναι πλασματικά)
Άντε εσύ μετά να βγάλεις άχνα στην θεά.. άσε μας ήσυχους ρε φίλε.

Γέμισε έγχρωμους και... στην Ελλάδα, και τρέξανε οι δικές μας γιατί λέει ο έγχρωμος έχει "βγαλμένο χέρι" ή αλλιώς "τρία πόδια..". Σου 'ρχεται κατόπιν να στο παίξει 'αγάπες' και 'αισθήματα' μπας και παντρευτεί καμιά φορά, και σε ρωτάει κάποια στιγμή καπάκι,
-Μάκη, είσαι όλος μέσα;
-Όχι, άφησα λίγο και για μετά.
-Μάκη, .."σαν να ..μίκρυνες, η μου φαίνεται;" με ειρωνεία η δικιά σου, ενθυμούμενη τον εξαρθρωμένο τρίποδα..
-Όχι, απλά, εσύ σαν να ..."φάρδυνες κι άλλο".. με κακία ο δικός μας..
Κακός ο Μάκης; δεν νομίζω, απλά εκδικείται, τι άλλο του έμεινε σάμπως απ' τον χαμένο και πληγωμένο εγωισμό του;

Με μια χαρά τρέχει ο Μάκης μας να την βρει και να της πει πως την λατρεύει, κι εκείνη του απαντά πως, δεν έχει "πακέτο", μουράτο αμάξι και δουλειά που κονομάει. Τα έχει ο παππούς όμως, και γι αυτό τον προτιμάει από τον Μάκη.. Κάγκελο ο Μάκης μας..

Οι άντρες είμαστε ακόμα εδώ, μην μας ψάχνετε, εσείς ψαχτείτε, γιατί σίγουρα δεν είστε πια αυτό που θα ήθελε ο άντρας, ο κυνηγός, όπως μας αποκαλείτε..
Πιο πολλές αρσενικές συναντάς, παρά θηλυκές. Ο Μήτσος ο μπετατζής με στήθος, χωρίς μουστάκι. Παντελονιά και πέρα βρέχει. Φούστες κατάντησαν να φοράνε κάτι... Σάκηδες (?)
Μιλάνε και είναι σαν να ακούω τον κάθε Μάκη, με κάθε αντρική έκφραση υβριστική.
Τίποτε δεν μας αφήσατε.

Την ρωτάει ο Μάκης μας..
-Μανάρι, έχεις δεσμό;
-Έχω, αμέ
-Με ποιόν; πικραμένος πλέον ο Μάκης..
-Με την Κούλα
-Ποια Κούλα ρε συ, αυτή είναι γυναίκα.. με γυναίκα έχεις δεσμό;
-Βεβαίως, άλλωστε εμείς είμαστε φίλοι, σε βλέπω σαν αδερφό..
Ξανά κάγκελο ο Μάκης..
Μάκη; μάλλον σαν "αδερφή" σε βλέπει, άκου τι σου λέω..

(Υ.Γ. Ονόματα και καταστάσεις δεν έχουν καμία σχέση με υπαρκτά πρόσωπα, απλά πρόκειται περί συνωνυμίας, και επιλέχθηκαν εντελώς τυχαία.
Ο Συγγραφέας του κειμένου, δηλώνει "Κυνηγός" πάντα, και απόφοιτος της παλιάς σχολής.
Το κείμενο δεν επιτρέπεται να θεωρηθεί ως "λεκτική επίθεση" κατά του γυναικείου φύλου, αλλά ως χιουμοριστικό. χμ! χμ! χμ!...Αυτά..)
από nikos63

Σχόλιο apneagr: διαβάστε και το ...μα, που πήγαν όλοι οι άνδρες;;;

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Maria είπε...

Πόσο δίκιο έχεις! Μα πόσο δίκιο έχεις! Όχι επεδή είμαι γυναίκα, απλά επειδή κι εγώ ανήκω στην παλιά σχολή (41 γαρ) αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου προσβάλουν την αισθητική μου. Τα πετάνε όλα για να προκαλέσουν οι νέες κι όταν πας και τις κάνεις ένα κομπλιμέντο σε έχει περάσει από γενεές 14! Το παράδειγμα του κυνηγού με την αρκούδα, δείχνει την απόλυτη πραγματικότητα. Και φυσικά θα δανειστώ και την ατάκα της γιαγιάς Μαρκάταινας απ'το Dolce Vita (την σειρά του Mega) που βλέπει "Βασικό Ένστικτο" με την Ασπασία, την στιγμή που δείχνει την περιβόητη σκηνή της ανάκρισης της πρωταγωνίστριας με το καυτό μίνι την στιγμή που αλλάζει το πόδι (σταυροπόδι):
"Όλα σου τα είδαμε! Κράτα και τίποτε κρυφό για τον γαμπρό"!!!
Βλέπεις έτσι που τα πετάνε φόρα-παρτίδα πια, έχει πάψει και η φαντασία να δουλεύει για το τι υπάρχει κάτω απ'την φούστα-μπλούζα!!!

Related Posts with Thumbnails