Καλώς ήρθατε

Γεια σου Τσίπρα...σταθερέ πολιτικέ!!!

Είδες Αλεξάκη πως αλλάζουν τα πράγματα τότε έλεγες για τον Βγενόπουλο πως αγοράζει αέρα και πουλάει αέρα και πως εσύ μαζί με τους υπόλοιπους Συριζαίους θα ξεσκεπάσετε την απάτη...αλλά δεν τα υπολόγισες καλά...ήρθε ο Βγενόπουλος σου τράβηξε μία αγωγή και μία μήνυση...σιγά μην σε άφηνε να αλωνίζεις...την έφαγες και ήρθες στα ίσα σου...
κλάμα και οδυρμός στην Κουμουνδούρου! βγήκαν τα πασούμια έξω!

Αλλά ο καλός ηγέτης ο λαϊκός αγωνιστής τον ξέρει τον τρόπο φυσικά και δεν θα το άφηνες έτσι και να που σου βρέθηκε η ευκαιρία τι έκανες;;;

Πάλι αγώνα έδωσε το παλικάρι μας τι αγώνα;
Τον κλασσικό...το γνωστό και ως "γλύφω εκεί που έφτυνα" σε πιο απλά Ελληνικά....Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου της Αθήνας κόντρα σχεδόν σε όλο το δημοτικό συμβούλιο ο αγωνιστής και λαϊκός ηγέτης Αλεξάκης Τσίπρας υπερασπίστηκε τις απαιτήσεις Βγενόπουλου!!!
Όχι θα τα άφηνε έτσι...άντε από βδομάδα να περάσει γραμμή και ο Λάκης!

Είδες πόσο... κολοτούμπας είσαι αγωνιστή Αλεξάκη Τσίπρα;;;;;;;

Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα συγχαρήτήρια μας και στα παπαγαλάκια που μας τα έχουν πρήξει με τον νέο άνεμο της πολιτικής που εκπροσωπεί το παιδί του Αλαβάνου.

Όντως ο Τσίπρας είναι νέος άνεμος...έχουμε δει και στο παρελθόν πολιτικούς να γλείφουν εκεί που έφτυναν...αλλά αυτός έχει τον δικό του τρόπο...τον νέο!!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι για αρχειακούς λόγους αυτά συμβαίναν παλιά...τώρα τον αγαπάει!!

από greekalert

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

korinthioskronos είπε...

Φίλε μην βίαζεσε να κρίνεις έναν νέο πολιτικό στα πρώτα του βήματα. Έαν είναι όπως και οι άλλοι θα το δείξει ο χρόνος. Να θυμάσε το εξής: "'Εχε τους φίλους σου κοντά μα τους εχθρούς σου κοντύτερα"
Όλα στην πολιτική και στο πόλεμο είναι θέμα στρατηγικής. Ο χρόνος θα δείξει.

Related Posts with Thumbnails