Καλώς ήρθατε

Εδειρε άγρια την 8χρονη κόρη του

freefotos.gr

Ξυλοκόπησε άγρια το μόλις οκτώ ετών κοριτσάκι του και στη συνέχεια εμφανώς μετανιωμένος έσπευσε να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για έναν Πατρινό, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του εμφανίστηκαν προχθές το βράδυ στο νοσοκομείο του Ρίου μαζί με το ανήλικο παιδί τους, το οποίο ήταν γεμάτο μώλωπες ιδιαίτερα στα άκρα του.

Σύμφωνα με τα... όσα είπαν οι γονείς στους γιατρούς, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ βρίσκονταν σε ταξίδι στη Γαλλία. Κάτι που έκανε η μικρή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού φαίνεται πως εξόργισε τον πατέρα της, ο οποίος δυστυχώς αντέδρασε βίαια ξυλοφορτώνοντας το κοριτσάκι του με τη ζώνη του.

Επιστρέφοντας από το ταξίδι το οκτάχρονο παιδί συνέχιζε να έχει πόνους, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία. Η στάση των γονιών προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού δεν υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού. Το κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο του Ρίου, επισκέφθηκε χθες και παιδοψυχολόγος.
από το Έθνος μέσω hamomilaki

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Ξύλο στον ''άρρωστο''πατέρα και στο υπόγειο της φυλακής αμέσως..

Related Posts with Thumbnails