Καλώς ήρθατε

Έντεκα… εντολές Μωυσής vs Αβραμόπουλος

Ενώ η υγεία παρακμάζει μέρα με την μέρα,μόλις προχτές γράφαμε για κινητοποιήσεις και για την επίσχεση εργασίας που μετά το Πάσχα θα προχωρήσουν οι γιατροί και του νομού Κυκλάδων,τους προμηθευτές που αυτοκτονούν κυριολεκτικά και μεταφορικά καθώς πρέπει να πληρωθούν κάποτε,τους εργαζόμενους που ζητούν συνέχεια παραπάνω προσωπικό γιατί όλοι έχουμε δει με τα μάτια μας ότι δεν επαρκεί ώστε να εξυπηρετήσουν σωστά του ασθενείς,έχουμε και επισκέπτες που τραγικοποιούν την κατάσταση!
Ο υπουργός υγείας συνεχίζει να ζει σε άλλο κράτος για να μην πω άλλο πλανήτη!

Πρέπει επιτέλους να... του εξηγήσει κάποιος ότι με την επικοινωνιακή πολιτική,τους image makers,μερικούς σχεδόν καλούς συνεργάτες και τα σιντριβάνια ,μπορεί να έχεις μια «πετυχημένη»(ο θεός να την κάνει...) καριέρα σαν δήμαρχος αλλά δεν διοικείται έτσι ένα υπουργείο και μάλιστα το υγείας που είναι από τα σημαντικότερα!
Τέλος πάντων υπήρχαν άλλοι λιγότερο επικίνδυνοι για το συγκεκριμένο υπουργείο.

Ξαφνικά του ήρθε αυτό :

Έντεκα… εντολές καλής γενικής εφημερίας απέστειλε χθες με τη μορφή εγκυκλίου σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας το υπουργείο Υγείας.
Με την εγκύκλιο δίνεται εντολή να δημιουργηθούν ομάδες υποδοχής των ασθενών που προσέρχονται στην εφημερία, ώστε να διαχωρίζονται τα σοβαρά περιστατικά από τις ελαφρύτερες περιπτώσεις.

Η ίδια ομάδα θα είναι υπεύθυνη και για την απομάκρυνση συγγενών και άλλων συνοδών από τους χώρους όπου περιμένουν οι ασθενείς για να εξεταστούν.
Οι διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων καλούνται να είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια των εφημεριών και να φροντίσουν για τον ευπρεπισμό των τμημάτων επειγόντων περιστατικών.

Της εγκυκλίου είχαν προηγηθεί μία σύσκεψη -με τους διοικητές των νοσοκομείων της Αττικής- και δύο… έφοδοι του υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου στις εφημερίες του Τζανείου και του Σισμανόγλειου νοσοκομείου.
από jojefb στο ανθρωποθυρίδα

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails