Καλώς ήρθατε

Όταν η πολιτική γίνεται κοκορέτσι!!!

Η Θεσσαλονίκη μπορεί να “καυχιέται” για τον σούπερ νομάρχη της Παναγιώτη Ψωμιάδη (ή αλλιώς Πανίκα) και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του πάνω σε άλογο, σε μηχανή ή με στολή Ζορό.

Τώρα όμως και ο νομός Αττικής απόκτησε το δικό της εκπρόσωπο του κιτς και του λαϊκισμού. Το όνομα αυτού: Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου.

Ακούστε τι έκανε ο αθεόφοβος: σήμερα, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, οι εργαζόμενοι στο Δήμο εργάστηκαν μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι. Ημιαργία δηλαδή, προκειμένου να τιμηθεί ο “πολιούχος” του προαστίου Γεώργιος Πατούλης.

Τα καλύτερα όμως δεν... σταματούν εδώ. Στο αμαξοστάσιο του Δήμου στήθηκαν σούβλες με αρνιά και κοκορέτσια με συνοδεία δημοτικών ασμάτων. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Κάτι που συνέβαινε πριν σαράντα χρόνια περίπου, τη “χρυσή” επταετία που είχε κάποτε η χώρα; Και το ανησυχητικό -απ’ ό, τι πληροφορήθηκα- είναι ότι στο πανηγυράκι που στήθηκε συμμετείχαν εργαζόμενοι απ’ όλες τις παρατάξεις. Εξάλλου μη ξεχνάμε αυτό που έχει τραγουδήσει ένας γνωστός λαϊκός βάρδος: “ο λαός τραγούδι θέλει…”.

Αυτό λοιπόν, που θα πρότεινα στον κ. Πατούλη και στους δημότες του Αμαρουσίου είναι:

1) Να καθιερωθεί η 23η Απριλίου ως ημέρα αργίας προκειμένου να τιμηθεί ο “άγιος” Δήμαρχος.

2) Ο Γιώργος Πατούλης, σε σημαιοστολισμένη άμαξα, να περιφέρεται στα λιθόστρωτα σοκάκια της πόλης όπου θα τον επευφημούν αλαλάζοντα πλήθη.

3) Στις εκδηλώσεις που θα ακολουθούν ο Δήμαρχος να σέρνει πρώτος τον καλαματιανό.

4) Την επόμενη μέρα να υπάρχει δωρεάν ιατρικός έλεγχος των εργαζομένων για να μετρηθεί η χοληστερίνη τους

Ελλάς, Ελλήνων, Κοκορετσιών και μη χειρότερα, γ@#$% το φελέκι μου.
του Βασίλη Λυρίτση στο feleki
Σχόλιο apneagr:Και ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί ζήτω ο δήμαρχος...ζήτω,ζήτω,ζήτω!

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

admin είπε...

αχαχαχαχχα..κορυφαίο

Shadow είπε...

Δεν παμε καλαααααα! Αντε και του χρονου να βγουν φορτηγακια στους δρομους του Αμαρουσιου να μοιραζουν τζαμπα γλυκα. Στοιχημα οτι αυτος θα ξαναβγει αμα συνεχεισει ετσι....

gatodiakritikos είπε...

Αυτά ειναι..Εν Ελλάδι. Καλησπέρα κι προσοχη στο κοκορετσι, κυριος...χαχαχα..

Related Posts with Thumbnails