Καλώς ήρθατε

Δραματική μετάλλαξη του ιού!!!

Μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Αβραμό ότι τα σύνορα της χώρας είναι θωρακισμένα απέναντι στην πιθανότητα επέκτασης της γρίπης των χοίρων στην Ελλάδα...

Τα γουρούνια έβγαλαν φτερά, μπας και καταφέρουν να περάσουν τα απόρθητα σύνορά μας και τους άγρυπνους ελεγκτές του υπουργείου!!!

Πάντως, εγώ θυμάμαι και κάποιον κύριο Αλογοσκούφη που μιλούσε για μια "θωρακισμένη" οικονομία, απρόσβλητη από την διεθνή κρίση και τώρα έχουμε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια!!!
Σοβαρευτείτε και δείτε το θέμα σοβαρά...
από ΚΕΝΤΡΙ

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη των Εγγλέζων.

Το βρετανικό δίκτυο BBC διέδωσε φήμες ότι ο ιός της γρίππης Α μεταλλάχτηκε από H1N1 σε μια νέα, πιό επιθετική μορφή υπό την κωδική ονομασία H1Z1, η οποία θεωρείται ικανή να προκαλέσει ακόμα και εκατόμβη νεκρών!

Πολύς πανικός για το τίποτα. Τα εγχώρια ΜΜΕ ευθυγραμμίστηκαν αμέσως με τα ψέματα των Βρετανών.

Ο ιός Η1Ν1 είναι αναπνευστική νόσος που προσβάλει τους χοίρους, μέσω του ιού της γρίπης τύπου Α, και μέχρι σήμερα οι επιστήμονες γνώριζαν πως μπορεί να προκαλέσει επιδημία στα ζώα. Οι έντονες ανησυχίες έγκεινται στο γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα ο ιός έχει μεταλλαχθεί, αφού πλέον μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μετονόμασε τον μεταλλαγμένο ιό της νέας γρίππης από H1N1 σε H1Z1. Οι ειδικοί τονίζουν ότι εάν ο ιός στην νέα του μορφή δεν αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή, πιθανόν να οδηγήσει και στο θάνατο.

Related Posts with Thumbnails