Καλώς ήρθατε

Απελπισμένος μπαμπάς απήγαγε τον γιο του

Το FBI, η αστυνομία του Λος Αντζελες, η Ιντερπολ και ιδιωτικοί ντετέκτιβ αναζητούν τα τελευταία 24ωρα έναν Έλληνα που κατηγορείται ότι απήγαγε τον γιο του! Πρόκειται για θρίλερ, με πρωταγωνιστές άτομα που απασχολούν τη δημοσιότητα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αυστραλία και είναι βασικό θέμα στα media και των δύο χωρών.

«Καταζητούμενος» είναι ο 49χρονος Γιώργος Μπέτσης, διευθυντής μεγάλου διαφημιστικού γραφείου της Αυστραλίας, ο οποίος φέρεται να «απήγαγε» τον γιο του Θωμά από το σχολείο του στο «in» προάστιο Pacific Palisades του Λος Αντζελες.Ο ίδιος μιλώντας (από άγνωστη τοποθεσία) σε δημοσιογράφο αυστραλιανής εφημερίδας είπε ότι δεν είναι απαγωγέας, αλλά... «Ενας απελπισμένος πατέρας. Η μάνα του γιου μου δεν μου επέτρεπε να τον δω. Τον πήρε από την Αυστραλία και δεν είχα άλλη επιλογή για να τον δω. Ο νόμος αδικεί τους πατεράδες. Γι’ αυτό κατέφυγα στα μέσα ενημέρωσης για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Περνάμε υπέροχα με τον γιο μου και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι με τη μητέρα του» είπε.

Μητέρα του... Θωμά είναι η διάσημη Αυστραλή Πρισίλα Ντάσταν, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη δυνατότητά της να «ερμηνεύει» τη μυστική γλώσσα των βρεφών, καθώς εμφανίζεται μόνιμα στην εκπομπή της διάσημης Oprah στις ΗΠΑ και σε άλλες αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο κ. Μπέτσης είπε ότι δεν είχε δει τον γιο του από τότε που η πρώην σύντροφός του, με την οποία χώρισε πριν από επτά χρόνια, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λος Αντζελες. Η Ντάσταν κατηγορείται ότι αθέτησε τη συμφωνία να έχει ο κ. Μπέτσης τον γιο του τέσσερις μήνες τον χρόνο. Ο κ. Μπέτσης, σήμερα, είναι παντρεμένος με την ομογενή ηθοποιό Μαίρη Κούστα.

Η Κούστα είναι από τις δημοφιλέστερες κωμικούς της Αυστραλίας, ενσαρκώνοντας στη μικρή οθόνη τον ρόλο της Εφης, μιας… Ελληνοαυσστραλέζας, που έκανε επί χρόνια ρεκόρ τηλεθέασης.

«Οι τελευταίοι επτά μήνες ήταν ιδιαίτερα τραυματικοί» είπε η κυρία Κούστα και συνέχισε: «Πατέρας και γιος είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Τώρα χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου και είναι λυπηρό που η μάνα μπαίνει εμπόδιο σε αυτή την υπέροχη σχέση».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ στην espressonews το είδαμε στο malakistan

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΣΥΓΑΠΑ GONEAS είπε...

ΣΥ.Γ.Α.Π.Α.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ- ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΟΝΕΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Θεσσαλονίκη, Φράγκων 19, τηλ.: 2310-524285/ φαξ: 2310-524319, Δράμα, τηλ/φαξ : 2521034910 / κιν.: 69.42.98.97.85, Αλεξανδρούπολη: 14ης Μαίου 1, 3ος όροφος
Αθήνα: Αινιάνος 8, τηλ: 210-64.11.977 / φαξ: 2106411997
κινητό 6942989785, mails: goneas2005@yahoo.gr, President: Spitalas@yahoo.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.sos-sygapa.eu
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ:
http://internationalienation.blogspot.com
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ: http://www.ipetitions.com/petition/greekfamilylaw/
SYGAPA 2 (ΒΕΡΟΙΑ) http://olganos.blogspot.com
SYGAPA 3 (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) http://sygapalexandroupolis.blogspot.com
SYGAPA 4 (ΠΑΤΡΑ) http;sygapapatras.blogspot.com
SYGAPA 5 (ΛΑΡΙΣΑ) http;//sygapalarissa.blogspot.com
SYGAPAFRANCE: http://sospapagrecs.over-blog.com
FORUM: http://groups.yahoo.com/group/goneas2005

groups sygapa:
FACEBOOK , MYSPACE, ZORPIA ,HI.5
ΣΥΓΑΠΑ: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=6965054543
ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=83895595699&ref=share
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ: http://www.ipetitions.com/petition/greekfamilylaw/
www.sos-sygapa.eu
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΣΥΓΑΠΑ πραγματοποιεί τις εξής εκδηλώσεις:
Τετάρτη 22 Απριλίου, 7μμ, στο Ξενοδοχειο ΤΙΤΑΝΙΑ (Αθήνα, Πανεπιστημίου 52), ενημερωτική συνάντηση.
Τρεις ημερίδες (24, 25, 26 Απριλίου) Πάτρα, Αγρίνιο, Ιωάννινα και, 8 Μαίου 2009, στο ξενοδοχείο HILTON (Αθήνα 9-2 πμ), διεθνές Συνέδριο.
25 Απριλίου καθιερώθηκε ως παγκόσμια ημέρα αποξένωσης.
Το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ κατεβαίνει στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

μια που πλησιάζουν και ευρωεκλογές -

δεν ζητάμε από τα κόμματα με 2-3 συγκεκριμένες ερωτήσεις να πάρουν 8έση στα στερεότυπα της ελληνικής (και όχι μόνο) κοινωνίας και στο γεγονός ότι τόσες χιλιάδες Ελληνόπουλα μεγαλώνουν στην ουσία ορφανά πατρός ?

Related Posts with Thumbnails