Καλώς ήρθατε

Όταν πας στο ξενοδοχείο με την ξανθιά, ποτέ δεν πληρώνεις με κάρτα.

Οι Κανίβαλοι και οι SykoFantiS Bastoyni καλωσορίζουν την νέα ΠΑΣΟΚ VISA την οποία έχουμε σε demo version. Μετά την πρωτοποριακή αυτή ιδέα του Γιωργάκη νομίζω πως πρέπει το ΠΑΣΟΚ απαραίτητα να προχωρήσει και στην έκδοση δωρεάν κάρτας αδυνατίσματος από «Μπόντι Λάιν». Και θα εξηγήσω αμέσως γιατί.

Ως γνήσιος αριστερός σύντροφε έπρεπε να γνωρίζεις πως βασικός συνωμοτικός κανόνας είναι «όταν πας στο ξενοδοχείο με την ξανθιά, ποτέ δεν πληρώνεις με κάρτα.» Ούτε κλείνεις δυο εισιτήρια για Παρίσι όπως κάνει αυτός στην διαφήμιση της AEGEAN όπου έχεις οικονομικό συνέδριο. Κάποια στιγμή που θα λείπεις θα έρθει από την τράπεζα η κίνηση του λογαριασμού, θα τ’ ανοίξει η σύζυγος και θα στο κάνει το μαγαζί σαν δρόμο που του περνάνε τα καλώδια . ( Που έλεγε κι ο Προύσαλης στην μαδάμ τσιριμπίμ τσιριμπόμ.)
Τα αριστερά κινήματα σύντροφε πρόεδρε δεν βγάζουνε κάρτες χωρίς προφυλάξεις και συνωμοτικούς κανόνες.

Αμ το άλλο; Είσαι... μέλος του ΠΑΣΟΚ και αγοράζεις στριγκάκια με την ΠΑΣΟΚ VISA από του «Αεράκη» νούμερο 2, ενώ η γυναίκα σου είναι χοντρή. Άρα ή έχεις δίμετρη αλφαδιασμένη γκόμενα ή την κουνάς την αχλαδιά. Αλλά μάλλον το πρώτο συμβαίνει Διότι σκέφτεται η συζυ(γάτα) για να τα φοράς ο ίδιος, λόγω βίτσιου και φετιχισμού, αποκλείεται! Διότι κι εσύ χοντρός είσαι και δεν σου χωράει το 2 νούμερο (το στρινγκάκι).

Για αυτό σου λέω, μετά την ΠΑΣΟΚ VISA νομίζω πως πρέπει το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει και στην έκδοση δωρεάν κάρτας αδυνατίσματος από τα «Μπόντι Λάιν».

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

admin είπε...

χαχααχαχαχχα!!!καλόοο

Related Posts with Thumbnails