Καλώς ήρθατε

Αυτός είναι ο πολιτισμός σας κύριοι του ΚΚΕ!

Μάλιστα έρχεται η Πρωτομαγιά και περιμέναμε το ΚΚΕ να μας ενημερώσει για αυτό το γεγονός και ετσι γεμίσανε πάλι τους δρόμους με πλακάτ (η Τυποεκδοτική να ναι καλά) και όχι με ένα σε κάθε κολόνα αλλά με δυο και τρία για να το εμπεδώσουμε.

Ξυπνάτε εκεί στο ΚΚΕ δεν είμαστε πια στο '70 και '80 βγάλτε τις παρωπίδες ο κόσμος πάει μπροστά σε όλα όχι μόνο εκεί που σας συμφέρει (ipod, Lexus και ότι άλλο).

Και δεν νομίζω να πιστεύεται ότι έχετε καμιά σχέση με τους αγωνιστές της εργατιάς, την μνήμη των οποίων τιμάμε την Πρωτομαγιά...

Και ένα τελευταίο ερώτημα... την Πρωτομαγιά τους εργαζόμενους στην Τυποεκδοτική θα τους "αφήσετε"να απεργήσουν;

Σας παρακαλώ να το δημοσιεύεται στο blog σας μαζί με την φωτογραφία που σας στέλνω.
Ευχαριστώ

Αναγνώστης

9 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ..

admin είπε...

σωστός ο αναγνώστης σου! μια απο τα ίδια και αυτοί σαν τα μεγάλα κόμματα

Ανώνυμος είπε...

ασε μας ρε μεγάλε με το "μία απο τα ίδια".Δεν κοτεύει να σου κλέισει το μαγαζί το ΚΚΕ και στην τελική αυτοί έχουν και κότσια να λένε αυτά που όλοι τους βρίζουν και να σηκώνουν στην δουλειά τους ανάστημα. Από τετοιες σαλάτες έχουμε χορτάσει..Για το αρχικό ποστ έχω αν πώ καλοπροαίρετα αν κάνεις ένα βήμα παραπέρα και σκεφτείς ποιοι καταντάνε τη ζωή σου μια αηδιά(περιβαλλοντολογικά) δεν θα βρείς το ΚΚΕ.Απλά ζοχαδιάστηκες ένα πρωί και το λές εδώ γιατί δεν τα λες και πουθενά αλλου μάλλον(ή έστω εκέι που πρέπει)...

Ανώνυμος είπε...

Στον 4:21.Ο ρόλος του ΚΚΕ φίλε είναι γνωστός εδώ και χρόνια, το μόνο που κάνει είναι να κατηγορεί τους υπόλοιπους κλέφτες χωρίς όμως να λέει για τις δίκες του ρεμούλες (βλέπε Γερμανός, Τυποεκδότικη,..).
Εικόνες όπως η παραπάνω ντροπίαζουν τη χώρα, όπως επίσης και αυτό το χάλι με τις αφίσες και τα συνθήματα τους μέσα στα Πανεπιστήμια.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κάτι χαζοβιόληδες που τρέχουν (αφιλοκερδώς και χαραμίζουν το χρόνο τους) πίσω απο το ΚΚΕ για να περνάνε καλά τα στελέχη του κόμματος.

pan είπε...

Θα μπορούσα άνετα να κάτσω και εγώ και να σε βρίσω, όπως κάνεις και εσύ για το ΚΚΕ. Γιατί αυτό κάνεις και τίποτα παραπάνω. Λασπολογείς χυδαία. Πες πες όλο και κάτι θα μείνει.

Θα προσπαθήσω ομως να απαντήσω σοβαρά όχι γιατί το αξίζεις εσύ αλλά γιατί διαβάζουν και άλλοι. Φυσικά και δεν περιμένω και καμιά σοβαρή απάντηση απο εσένα, ούτε θα εκπλαγώ εάν κόψεις το σχόλιο.

1)Γερμανός.
τουλάχιστον γελοίο θέμα. Βγήκε το ΠΑΣΟΚ και είπε μια παπαριά χωρίς αποδείξεις χωρίς τίποτα και την πιπιλάνε όλοι όσοι δεν δεν ξέρουν τι να πούνε. Εάν υπήρχε έστω και μια απόδειξη για αυτό θα παιζόταν όλη μέρα στα κανάλια. Αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα γιατί απλα δεν είναι σοβαρό.

2)Τυποεκδοτική
Πάλι λες λες, αλλά αποδείξεις και στοιχεία τίποτα. Όσον αφορά το εάν απεργούν ή όχι στην τυποεκδοτική πάνε και δες και θα καταλάβεις.
Η τυποεκδοτική και υπερωρίες πληρώνει και άδειες και όλα όσα προβλέπει ο νόμος και είναι και μέσα σαν εταιρία γιατί τυπώνει όλο το υλικό του ΚΚΕ δωρεάν. Εάν έχεις καμιά απόδειξη του ενάντιου παρουσίασε την αλλιώς μην εκτίθεσαι με ψέμματα. ΑΕ είναι και τα στοιχεία της δημοσιοποιούνται. Όποιος θέλει τα βρίσκει.

3) Εάν θεωρείς ότι το ΚΚΕ σου χαλάει το περιβάλλον με τις αφισσες του και όχι αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια με τα περιβαλλοντικά εγκλήματα τους είσαι το πολύ 3 χρονών.

Αλλά είναι προφανές ότι δεν το πιστεύεις αυτό. Απλά θα σε βόλευε εάν το Κομμα που στην δημοκρατία μας παίρνει 7% στις εκλογές, και παίρνει κάτω απο 1% τηλεοπτικό χρόνο, δεν κόλλαγε ούτε αφφίσες, ούτε είχε εφημερίδα, ούτε μιλούσε. Θα σε βόλευε πολύ φαντάζομαι. Αλλά δεν πρόκειτε να συμβεί.

apneagr είπε...

Αγαπητέ pan μάθε πρώτα από όλα να σέβεσαι την γνώμη και την άποψη των άλλων και μετά τα ξαναλέμε...
Δηλαδή ότι μας συμφέρει, ότι δεν μας συμφέρει μούγκα;

Αν εσένα σου αρέσει αυτό το χάλι με τις αφίσες και τα πλακάτ (επειδή είναι του ΚΚΕ) με για σου και χαρά σου, εμένα (και αρκετών θέλω να πιστεύω) δεν μου αρέσει οποιανού και να ήταν το ίδιο μου κάνει...Αηδία, μια και δεν φοράω παρωπίδες,ούτε χρωματιστά γυαλιά!

Υπάρχουν πολύ άλλοι τρόποι να διαφημιστείς όπως η τηλεόραση και το ραδιόφωνο γιατί δεν διαφημίζεστε εκεί που είναι και νόμιμο και μου χαλάς την αισθητική μου;

τέλος αφού σου πω ότι εδώ δεν "Λασπολογεί χυδαία" κανένας γιατί δεν το επιτρέπουμε εμείς σαν blog,πιστεύω να θεωρήσεις την απάντηση μου σοβαρή αν όχι πάλι το πρόβλημα το έχεις εσύ. Όσο για το αν κόβουμε σχόλια που δεν μας συμφέρουν (όπως ΙΣΩΣ κάνεις εσύ) το διαπίστωσες.
Καλή σου μέρα.

pan είπε...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Το εάν σέβομαι ή όχι την γνώμη κάποιου δεν σημαίνει ότι δεν θα διαφωνήσω ή ότι θα μιλήσω και ήρεμα. Το post σου είναι ξεκάθαρα αντιδραστικό και προβοκατόρικο όπως φάνηκε και απο την απάντηση σου. Μιλάς για τυποεκδοτική και άλλα χωρίς αποδείξεις και στοιχεία. Απλα λες για να λες.

Το εάν μου αρέσει το χάλι με τις αφίσσες ή όχι δεν το είπα. Προφανως και δεν μου αρέσει κάποια τέτοια εικόνα αλλά υπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται κλίμακα. Κατανόω πολύ καλά την ανάγκη να γίνει αυτό το πράγμα γιατί σέβομαι τον σκοπό του και πιστεύω στον στόχο του. Εάν υπήρχε άλλος τρόπος να γίνει θα γινότανε αλλά δεν υπάρχει. Το να μπεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση θέλει χρήματα και πολλά μάλιστα. Εδώ το ΚΚΕ δεν παίρνει την ώρα προβολής που δικαιούται νομίμως ως κόμμα εσύ προτείνεις να τους πληρώσει και απο πάνω; Αυτό το λες λογική;

Εδώ έχουν καταργήσει σχεδόν τα πάντα που είχανε κατακτήσει την πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι και εάν δεν υπήρχανε οι διάφοροι αριστεροι σχηματισμοί θα είχανε καταργήσει και την ίδια εάν μπορουσανε και εσύ ασχολήσε με τις αφίσες που σου χαλάνε την αισθητική. Μέτρο δεν έχεις; Να υποθέσω οι άνεργοι, οι άνθρωποι που δουλέυουνε δωδεκάωρα για ψίχουλα, τα εργατικά ατυχήματα κτλ κτλ δεν σου χαλάνε την αισθητική; Μήπως γιατί δεν τα βλέπεις η γιατί δεν συμφέρει να τα δεις;

apneagr είπε...

Αν η δικιά μου απάντηση ήταν "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" τότε η δικιά σου ήταν ακριβός μέσα στο θέμα...

δεν μου αρέσει το χάλι με τις αφίσες (εκτός από του κόμματος μου).
λέγεται κλίμακα (ωραίο αυτό εγώ λερώνω λιγότερο από εσένα χα χα χα).
Κατανόω πολύ καλά την ανάγκη να γίνει αυτό το πράγμα γιατί σέβομαι τον σκοπό του και πιστεύω στον στόχο του.(Κάτσε Γιάννη να σε κάψω να σε αλείψω λάδι λένε στο χωρίο μου).
θέλει χρήματα και πολλά μάλιστα(και προφανώς το ΚΚΕ δεν έχει...μήπως ξέρεις πόσα πήραν μόνο πέρσι το κάθε κόμμα χωριστά;από τα λεφτά του κοσμάκη και όχι από δωρεές...)
εάν δεν υπήρχανε οι διάφοροι αριστεροί σχηματισμοί θα είχανε καταργήσει και την ίδια την Πρωτομαγιά (εδώ πέφτει πολύ γέλιο...)
οι άνεργοι, οι άνθρωποι που δουλεύουνε δωδεκάωρα για ψίχουλα, τα εργατικά ατυχήματα(αυτή είναι η πιο στοχευμένη και μέσα στο θέμα απάντηση με αυτό ακριβός το θέμα ασχολήθηκε το post.
Μια τελευταία φράση θα σου πω και δεν ξανά απαντάω,αρκετά ασχολήθηκα, όλοι στη βουλή στο ίδιο καζάνι βράζουν αριστεροί και δεξιοί,εσύ να χαίρεσαι τους δικούς σου...

Στελιος είπε...

Όταν Χιλιάδες εργάτες στη γραμμή της ρήξης και της αντεπίθεσης κατά της εργοδοσίας απεργούν. Οι σκλάβοι της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ του κκε συνεχίζουν να εργάζονται την μέρα της μεγαλύτερης απεργίας 1η Μαΐου για να προλάβει ή εργοδοσία να τυπώσει όλα τα αστικά έντυπα και εφημερίδες του σαββατοκύριακου.

Μόνο η μαζική και οργανωμένη αντίδραση των εργατών και εργατριών της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ μπορεί να υποχρεώσει την εργοδοσία του κκε σε υποχώρηση, να σταματήσει την αντεργατική ταχτική και να υποχρεωθεί σε εφαρμογή και στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ την ΣΣΕ του ΣΕΜΕΕ που εφαρμόζουν και όλα τα άλλα τυπογραφεία.

Ούτε βήμα πίσω. Καμιά θυσία.
Απορρίπτουμε τις ψευτοθεωρίες τους και τα εκβιαστικά τους διλήμματα. Τώρα, είναι η ώρα να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας. Σε κάθε χώρο δουλειάς.

Ο λαός δεν σκύβει το κεφάλι. Βγαίνει στην αντεπίθεση.
Σε σύγκρουση και ρήξη με τα γκόλντεν μπόις της 'αριστερής μπουρζουαζίας' για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.

αφιερωμένο στον pan μπας και ξυπνήσει!!!

Related Posts with Thumbnails