Καλώς ήρθατε

Λακέδες...

Στην Αγροτική Τράπεζα μια διαμάχη των εργαζομένων με την εργοδοσία, για την ενίσχυση του οικείου Ταμείου Υγείας, κατέληξε σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ο κυβερνητικός manager – και πρωθυπουργικός κουμπάρος Μηλιάκος – μπροστά σε μια απεργία με καθολική συμμετοχή, άρχισε τις προσφυγές στα δικαστήρια για να την βγάλει παράνομη και καταχρηστική.

Η πρώτη αγωγή κερδήθηκε από την Τράπεζα στο τυπικό μέρος, (μη έγκαιρη γνωστοποίησή της, 4 ημέρες πριν), πλην όμως το Σωματείο επανήλθε, εφαρμόζοντας τα τυπικά και κήρυξε δεύτερη 48ωρη απεργία, για 15 & 16 Απρίλη.

Ο Μηλιάκος ξαναπροσφεύγει στο δικαστήριο επιζητώντας απόφαση επί της ουσίας και απαγόρευση κάθε απεργίας !

Το Σωματείο, (ΣΕΑΤΕ),εκτιμώντας...πως βρίσκεται μπροστά σε στημένες διαδικασίες, κάνει ντρίμπλα και λίγο πριν την εκδίκαση της 2ης αγωγής, παίρνει απόφαση αναστολής της απεργίας, οδηγώντας έτσι την δίκη σε ματαίωση.
Ταυτόχρονα, ο ΣΕΑΤΕ απευθύνεται στην ΟΤΟΕ, στην οποία και ανήκει, και ζητάει να κηρύξει εκείνη την ίδια απεργία, πράγμα το οποίο η Ομοσπονδία κάνει και η κινητοποίηση γίνεται κανονικά !...

Κι ερχόμαστε τώρα στους λακέδες : χθες βράδυ, (Μ. Τετάρτη 15/4), κατά τις 7 και κάτι, στο δελτίο του ALTER που εκφωνεί ο Παυλόπουλος, μεταδίδεται ρεπορτάζ με όλες τις θέσεις και παραθέσεις, της εργοδοσίας, για την απεργία των εργαζομένων στην ΑΤΕ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και το …πρωτοφανές, (όπως τόνισαν), «…η ΟΤΟΕ να κηρύσσει απεργία στην Αγροτική Τράπεζα, ενάντια στη θέληση του οικείου Συλλόγου…» (!!!).

Το ό,τι το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας, που είχαν στα χέρια τους οι συντάκτες του ρεπορτάζ και οι άλλοι, έγραφε στην πρώτη φράση του πως «…η ΟΤΟΕ αποφάσισε την απεργία, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ του Συλλόγου…», το αποσιώπησαν οι ΑΛΗΤΕΣ της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και αντί είδησης παρουσίασαν κατασκευασμένη προπαγάνδα !
Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, αρχισυντάκτες κλπ, δούλεψαν, (ΚΑΤ ΄ ΕΝΤΟΛΗΝ), υπέρ της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας, εκτελώντας οδηγίες της δικής τους εργοδοσίας, η οποία τα τελευταία χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τον τελευταίο, είναι προνομιακός πελάτης του Μηλιάκου, με απλόχερες δανειοδοτήσεις και περιποιημένα πακέτα διαφημιστικών καταχωρήσεων !...

Κάποιοι λακέδες των αφεντικών – νταβατζήδων των ΜΜΕ, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω να ασελγούν επί της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ηθικής. Μαζί με τ΄αφεντικά τους θα κληθούν να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη, το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ, όπου προσφεύγουν η ΟΤΟΕ και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΑΤΕ…
Μαζί με τ΄ αφεντικά τους θα μπουν στη λίστα των αχρείων του επαγγέλματος, που δικαιώνουν το «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι !...».
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails