Καλώς ήρθατε

Ποιοί θέλουν να φιμώσουν το Ρεσάλτο

Στο νέο τεύχος του Ρεσάλτο ο ιδιοκτήτης του Περιοδικού Ρεσάλτο, Θύμιος Παπανικολάου καταγγέλλει πως η κ. Δάμα δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας κατέπεσε αγωγή εναντίον του. Μάλιστα η κυρία Δάμα ζητά από τον έκδοτη του γνωστού περιοδικού της πατριωτικής αριστεράς 1.000.000 ευρώ!!!!!

Ένα ποσό δηλαδή αστρονομικό που σημαίνει την οριστική εξαφάνιση του Περιοδικού.
Το όλο ζήτημα της αγωγής ανέκυψε μετά από τις καταγγελίες του blog «Σίβυλλα» για μαϊμού συνέντευξη της κ. Δάμα. Η συνέντευξη ήταν κομμένη και ραμμένη έτσι ώστε να δικαιολογηθεί η προπαγάνδα του Ισραήλ για την ανάγκη βομβαρδισμού νοσοκομείων.
Κάποιος αναγνώστης του φόρουμ αναπαρήγαγε τις απόψεις του blog «Σίβυλλα» και η κ. Δάμα όλως τυχαίως έκανε αγωγή στο Ρεσάλτο!

Ο ίδιος ο κύριος Παπανικολάου αποδίδει την μεμονωμένη αγωγή στην ίδια την Ελευθεροτυπία και κυρίως τους συντάκτες του «Ιού». Είναι αλήθεια ότι το Ρεσάλτο είναι από τις λίγες φωνές εξ Αριστερών που περνά από «γενεές δεκατέσσερις» τους ανθέλληνες προπαγανδιστές του «Ιού» και έχει απειληθεί από τον γνωστό ιστοχώρο της εξτρεμιστικής αριστεράς Indymedia (Τσακίστε το Ρεσάλτο).

Το γεγονός ότι... μια φωνή σαν του Ρεσάλτο απειλείται να σβήσει είναι απόδειξη πως η έντυπη και καθεστηκυία πληροφόρηση δεν ανέχεται την ελεύθερη πληροφόρηση. Ως Dexter σε πολλά ζητήματα διαφωνώ με το Ρεσάλτο αλλά είμαι κάθετος σε ένα πράγμα θέλω να το διαβάζω και να σερφάρω στο φόρουμ του.

Είμαι ένας από αυτούς που παρά την δεξιά του πολιτική ταυτότητα βλέπει με ενθουσιασμό πως πολίτες και άλλων πολιτικών αποχρώσεων συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις για την παρακμιακή επέλαση του ανθελληνισμού είτε με όχημα τον ακραίο και αντικοινωνικό νεοφιλελευθερισμό είτε με την «μαλακή» προπαγάνδιση του εκτρωματικού πολιτισμικού φιλελευθερισμού.
Η μήνυση αυτή μπορούσε άνετα να γίνει στο blog «Σίβυλλα», στις «Συντηρητικές Προσεγγίσεις», στο Greek Alert στο "Ας μιλήσουμε Επιτέλους", στο «Αντίβαρο», στο Greek- Salonika, Taxalia και σε όλους εκείνους τους blogger που αντιστέκονται στην επίθεση που δέχεται ο ιδιαίτερος τρόπος ζωής μας.

Ας μην αφήσουμε αυτούς που ετοιμάζουν την κηδεία της χώρας μας να φιμώσουν μια εστία αντίστασης.
Αν αδιαφορήσουμε για το Ρεσάλτο θα έλθει η δικιά μας σειρά.
Καλώ λοιπόν, μέσω των φιλικών ιστολογιών που θα αναρτήσουν το εν λόγω κείμενο (Ας Μιλήσουμε Επιτέλους, ΤaXalia, και το Greek Alert), όλους τους blogger να αναδείξουν το θέμα.
από kostasxan

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

C00LdUdE είπε...

καλο πασχα σ' εσενα και την οικογενεια σου
paratolmos

Related Posts with Thumbnails