Καλώς ήρθατε

Ο ...τιμωρός Τριανταφυλλόπουλος απολύει μητέρα δύο παιδιών την Μεγάλη εβδομάδα!

Χθες μαθεύτηκε στην δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε την επί 10 χρόνια συνεργάτη του Αναστασία Σταματιάδου που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά με την δικαιολογία ότι έκανε παραγωγή στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή του πρώην αρχισυντάκτη του Σ.Γκιόλια.

Ο δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο δεν έκανε το ρεπορτάζ για να διαπιστώσει ότι παραγωγή στην εκπομπή κάνει άλλο πρόσωπο άσχετο με την εκπομπή του και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος απολύθηκε ΑΝΑΙΤΙΑ.

Είναι πια ντροπή για έναν εκατομμυριούχο να απολύει μια γυναίκα με δύο παιδιά επειδή βλέπει φαντάσματα! Η ηλικία των παιδιών της; Το μεγαλύτερο 4 ετών!!!

Και η ΕΣΗΕΑ ή... άλλος φορέας δεν υπάρχει για να μπει μπροστά σε αυτή την εργατική αλητεία; Πως απολύεται μια δημοσιογράφος που είναι και γνωστή επί σειρά ετών στην εκπομπή και για ποιον λόγο;
Για κάτι που δεν έκανε ΠΟΤΕ;
από taxalia
Η εμμονή που έχει με τον πρώην αρχισυντάκτη του δείχνει έναν άνθρωπο ανίκανο να χειριστεί τα θέματά του.

Έχει χάσει την ψυχραιμία του και πλέον έχει πάρει τον κατήφορο.
Η συγκεκριμένη απόλυση είναι μια εκβιαστική ενέργεια για να ...παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και να μην μιλάνε με όσους δεν γουστάρει ο συγκεκριμένος Κύριος(;).

Καλά ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια, είναι δεδομένο. Σε τελική ανάλυση, να καταλάβει ο τιμωρός Τριανταφυλλόπουλος ότι η ζωή δεν τελειώνει μετά τις εκπομπές του. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Νομίζει ότι οι συνεργάτες του θα μείνουν άνεργοι; Ή θα πάρει σε κανάλια να μην τους προσλάβουν; Η εποχή που ο Μάκης ήταν ο ...τρόμος πέρασε.
Τώρα είναι απλά ο ...καρνάβαλος στο διαδίκτυο.
από troktiko, η φωτό είναι από τον καφετζή

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails