Καλώς ήρθατε

Δημοσιογραφία... του πρωκτού!!!

Έκανα λίγο ζαπ το πρωί μπας και δω και ακούσω καμιά είδηση, μπας και ενημερωθώ από αυτούς τους καλοπληρωμένους και σκληρά εργαζόμενους δημοσιογράφους.

Έτσι, σε δύο κανάλια ΑΝΤ1 και Αlpha η δορυφορική σύνδεση με το Ζευγολατιό κυριαρχούσε. Και γιατί; Για να μάθουμε την πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, που είναι η εξής:
Μια κότα, βιάστηκε πολλάκις και βιαίως από ένα κόκκορα. Όμως αυτό εκτός από τον τραυματισμό που της προκάλεσε - ξέρετε που - της έδωσε τη χαρά να γεννήσει ένα τεράστιο αβγό, κι έτσι η βιασμένη πια κοτούλα κο κο κο, να γίνει διάσημη και να την έχουν πρωί - πρωί οι "δημοσιογράφοι" πρώτη είδηση και να την βλέπει την βιασμένη το Πανελλήνιο.

Όσο για τον... πονόψυχο ιδιοκτήτη της βιασμένης και κραγμένης πια κότας, την είχε βάλει σε κλουβί για να μην υφίσταται άλλη σεξουαλική παρενόχληση από τον πηδηχταρά κόκορα.

Επίσης μας έφαγε τ' αυτιά ο τύπος να μας λέει πως ο πηδηχταράς είναι πέντε κιλά και θα κάνει μια μακαρονάδα μούρλια - όταν τον σφάξει εννοείται!
Όσο για τους δημοσιογράφους; Ε, δεν θα το πιστέψετε, αλλά με τα λεγόμενά τους, ειδικά του Παπαδάκη, λες και τους ήρθαν βρε παιδί μου ερωτικές διαθέσεις και ζηλέψανε τις ικανότητες του κόκορα - δεν κάνω πλάκα!

Μετά τον κόκορα και τις επιδόσεις του, ο Αυτιάς είχε καλεσμένους αστρολόγους της Κινέζικης και δυτικής αστρολογοεπιστήμης, για να μας ενημερώσει για τα μελλούμενα.
Αυτή είναι η δημοσιογραφία σήμερα, κι αν έχετε παιδιά, μη τα μάθετε γράμματα, πείτε τους να βρούνε κανά γνωστό να τους βάλει σε κανά κανάλι να τα κονομήσουνε.
από malakistan

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails