Καλώς ήρθατε

Ξαναχτύπησε ο Τριανταφυλλόπουλος… καμαρώστε τον!

Ο γνωστός προκλητικός και ανεύθυνος “δημοσιογράφος”, o Μάκης ο Εκαλιώτης, ξαναχτύπησε χτες το βράδυ από το παράθυρο του ALTER, στις 8:25μ.μ., κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Είπε λοιπόν o κύριος αυτός με το αποκρουστικό αλαζονικό και ειρωνικό του μειδίαμα, ο καπιταλιστής “προστάτης” των κατατρεγμένων και των αδυνάτων, ο φίλος των “Ξηρών” ου μην αλλά και των χλωρών, όταν το συμφέρον του το επιτάσσει, o θαυμαστής της κουκούλας και χειροκροτητής των αντιεξουσιαστών, με ύφος και στάση καρδιναλίου:

«Η μόνη παραγωγική δύναμη σ’ αυτή τη χώρα είναι οι αναρχοαυτόνομοι. Λένε θα κάψουμε και καίνε.»

Θαυμάστε , παρακαλώ, την... επιπολαιότητα του “δημοσιογράφου”! Εκτός από ανόητος είναι και επικίνδυνος για τον τόπο. “Παραγωγική δύναμη”, λοιπόν, είναι οι αναρχοαυτόνομοι εμπρηστές της ξένης περιουσίας, οι προαγωγοί του χάους, οι υπονομευτές της κοινωνικής ειρήνης! Αυτά μας είπε ο Μάκης μας! Βρε τι θα κάναμε χωρίς αυτόν;

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου, πρόσφατα εκδότης κυριακάτικης εφημερίδας που προσφέρει πολυτελή τζιπ για να πουλήσει φύλλα, προάγοντας κι αυτός το τζόγο και μη ενδιαφερόμενος για το αν οι αγοραστές παίρνουν την εφημερίδα του για τα "δώρα" ή για να τη διαβάσουν, του απάντησε με μειδίαμα: «Τώρα θέλεις να με φτιάξεις;» Δε φτιάχτηκε, όμως, και το πράγμα έμεινε εκεί. Δεν ένιωσε την ανάγκη ο κ. Χατζηνικολάου να επαναφέρει το φίλο του το Μάκη στα συγκαλά του.

Κάτι τέτοια λέγονται από πάμπλουτους μεγαλοδημοσιογράφους που τους φυλάνε αστυνομικοί των 700 ευρώ, οι οποίοι πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο. Γι αυτό είπα και ξαναλέω: το πνευματικό σκοτάδι εκείνων που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στον τόπο μας είναι τόσο πυκνό που κόβεται με το μαχαίρι… Τελικά δεν ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε. Από τους άχρηστους και διεφθαρμένους πολιτικούς ή από τους επικίνδυνα διαπλεκόμενους και χαμηλής νοημοσύνης λαϊκιστές μεγαλοδημοσιογράφους; Συνθλιβόμαστε καθημερινά μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, και δυστυχώς δε φαίνονται στον ορίζοντα εκείνοι που θα μας γλιτώσουν απ’ αυτά τα τέρατα.
Μαρία Σεφέρου

5 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Αηδιαζω καθημερινα μα πιο πολυ τις κυριακες
Παρακολουθω τους νεοελληνες να τρεχουν στα περιπτερα για να προλαβουν να αγορασουν εφημεριδα.

Τρεχουν σαν το κουνελι που του εχουν κρεμασει εμπρος απο την μυτη ενα καροτο και ιδρωνει ασθμαινοντας να το πιασει

Νεοελληνες τζαμπα μαγκες του καφενειου και της πρεφας που αναμεσα στην παρτιδα αναλυουν την πολιτικη κατασταση τα αιτια πτωσης του κονκορτ καθως και τα αιτια συντριβης του τσαλεντζερ.

Τρεχουν να αγορασουν εφημεριδες
Ολη η ανησυχια τους μηπως και χασουν τα σιντι με τα κακογραμμενα τραγουδια και τις ηλιθιες ταινιες.

Καθε κυριακη η αξιοπρεπεια ζυγιζεται,τιμαται και αποτιμαται.

Ανώνυμος είπε...

Καθε κυριακη η αξιοπρεπεια ζυγιζεται,τιμαται και αποτιμαται.
Και τρεχουν ολοι αυτοι που ειναι οι ιδιοι που καθε κυριακη στο γηπεδο ειναι ετοιμοι να σκοτωσουν τον συνανθρωπο τους(που και αυτος αν προλαβει θα πραξει το ιδιο)για να υπερασπιστουν το συμφερον του μεγαλοπαραγοντα.

Κουφιοι ανθρωπακια,μεγαλομανεις και ανοητοι παρακολουθουν να τους τρωνε την ζωη και το μελλον οι κηφηνες της πολιτικης και οι εκδοτες και τρεχουν με τα σαλια να κυλουν και με την τσιμπλα στο ματι για να αγορασουν,να αγορασουν και να πουληθουν για μια φυλλαδα που σου λερωνει τα δακτυλα και την ψυχη.

Ανώνυμος είπε...

Νεοελληνες που υποθηκευσαν το μελλον τους και το μελλον των παιδιων τους και περπατουν με την αναιδεια και την επαρση που προσδιδει η αγνοια.
Χοντρομπαλάδες καναπεδοβιοι που ρεύονται και κλάνουν ενώ ταυτόχρονα μαλωνουν με την γυναικα τους επειδη αυτή διεπραξε το μεγα σφαλμα να περασει εμπρος από την τηλεοραση την στιγμη που ο παικταρας της ομαδας τους κατεβαινει για να σκισει τα δικτυα,μα αν τους ρωτησεις που είναι εκεινη την στιγμη τα παιδια του δεν ξερουν μα ουτε και τους νοιαζει(και καλυτερα που λειπουν και δεν τον φορτωνουν με τα προβληματα τους,ωχ αδερφε).

Ανώνυμος είπε...

Σας βαρεθηκα, αληθεια
Τρεχατε λοιπον να αγορασετε,τρεχατε να ξεπουληθητε και να ξεπουλησετε
Τρεχάτε διότι μόνον έτσι μάθατε να νιώθετε κάποιοι κοροϊδεύοντας την ύπαρξη σας με την ιδέα πως εάν εσείς λείψετε τότε το σύστημα θα καταρρεύσει
Τρεχατε,τρεχατε λοιπον ώστε να εισαστε σε φορμα για την στιγμη που θα σας κυνηγουν και θα πρεπει να υπερασπισετε αυτόν που τοσα χρονια φτυνατε…….εσας

Τ ρ ε χ α τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχα όλα τα σχόλια των προηγούμενων ανωνύμων! Δεν θα μπορούσα να προσθέσω τίποτα περισσότερα.

Related Posts with Thumbnails