Καλώς ήρθατε

Αυτή είναι δυστυχώς η Δημοκρατία μας...

Θυμάστε τους δυο εισαγγελείς που ερευνούσαν την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και παραιτήθηκαν καταγγέλλοντας άνωθεν παρεμβάσεις στη διαδικασία;

Οι δύο εισαγγελείς είχαν την άποψη ότι η υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου έπρεπε να είχε διαβιβαστεί στη Βουλή, καθώς από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για ενδεχόμενες ευθύνες υφυπουργών στην υπόθεση.

Αρχικά παραιτήθηκαν όχι μόνο από την υπόθεση αλλά γενικότερα από το δικαστικό αξίωμα.

Ανακάλεσαν όμως την απόφαση τους και ζήτησαν να παραμείνουν στο Σώμα αρκεί να μετατεθούν σε κάποια άλλη δικαστική υπηρεσία από αυτή που ερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.

Εκτός δικαστικού σώματος βρίσκεται πλέον όμως οριστικά ο εισαγγελέας Ηλίας Κολιούσης, τέσσερις μήνες μετά την πρώτη παραίτησή του για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ο εισαγγελέας παραιτήθηκε οριστικά από... το δικαστικό σώμα μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, που έκρινε ότι δεν υπήρχε οργανική θέση στην εισαγγελία Πειραιά για να μετατεθεί, όπως είχε ζητήσει.

Η συνάδελφός του, Ελένη Σωτηροπούλου, η οποία επίσης είχε παραιτηθεί τότε διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης από την Δικαιοσύνη, έχει τοποθετηθεί στα Γιάννενα. Και οι δύο, που είχαν ζητήσει να μετατεθούν, είχαν ανακαλέσει τις πρώτες παραιτήσεις τους μετά από συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Βλέπετε λοιπόν ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι να "παραιτηθεί" κάποιος...
από Παραπολιτική

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails