Καλώς ήρθατε

Τον...βιασμό δεν τον απολαμβάνεις ποτέ!

Ορίστε. Να και η φωτογραφία του.
Να τον χαίρονται στον αθλητισμό!

Ο Μανώλης Κολυμπάδης είναι πρόεδρος του ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ψήφισε τον Μίνωα Κυριακού στις εκλογές της ΕΟΕ και ο τελευταίος τον προσέλαβε ΥΠΑΛΛΗΛΟ στον ΠΓΣ!!!

Μιλάμε για "ξεπεσμό" του θεσμού του προέδρου μιας ομοσπονδίας. Και ξέρετε γιατί το λέμε; Γιατί την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ στέλνει στο απόσπασμα τον Β.Σεβαστή τον Σ.Ζαννιά και τον Θ.Κανελλόπουλο που δεν ψήφισαν Κυριακού στην ΕΟΕ και τους πάνε για διαγραφή!

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Κώστας Παταβούκας είναι της άποψης να προσλαμβάνεσαι υπάλληλος του Κυριακού και να μην έχεις την ελευθερία της άποψης. Έτσι όπως το κάνατε το ΠΑΣΟΚ, καλύτερα να τους διαγράψετε. Τι σχέση έχουν με αυτό το ΠΑΣΟΚ; Υπαλλήλους θέλετε.

Αηδία και... μπόχα στον αθλητισμό.
Συγχαρητήρια κ.Βασιλακόπουλε και κ.Σγουρέ οι... ρομαντικοί του αθλητισμού (γελάει ο κόσμος με όσα γίνονται). Κοιτάξτε στα μάτια και τους 3! Και ειδικά τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ που πήγε να τον κλείσει φυλακή ο Κυριακού και αυτός δικαιώθηκε.

Και ο Παπανδρέου με τον τομέα ήθελαν να κατεβάσει και το παντελόνι.
Όχι ο ...βιασμός δεν απολαμβάνετε.
Είναι τόσο απλό.
Τον αποφεύγεις.
Τα υπόλοιπα είναι άλλα ήθη και έθιμα...
από troktiko

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Stramatios Skoulikaw είπε...

Μόνο ο άνθρωπος που ρισκάρει είναι ελεύθερος .- Το να κρατάς κρυμμένο τον εαυτό σου , να τον χάνεις με τις αυτομειωτικές σου ιδέες , είναι Θάνατος .- Η μεγαλύτερη υποχρέωση σου είναι να γίνεις όλα όσα είσαι όχι μόνο για δικό σου όφελος , αλλά και για όφελος του άλλου.

Related Posts with Thumbnails