Καλώς ήρθατε

Εχει και μπάτλερ ο "μανταλάκιας" ...Σύντροφε Γιώργο!


Ε ρε φραπεδιά και σακακιά ( Αρμανιά) ο "μανταλάκιας" (την σακακιά την χορηγεί ο απολυμένος της ΓΣΕΕ ...100.000 θα του έπαιρνε ...αλλά του πήρε την αποζημίωση και την δουλειά ,την φραπεδιά την πίνει γιατί βόλεψε την κουμπαρίτσα στο γραφείο τύπου του ΕΚΑ και μόλις οι εργατολόγοι της ΓΣΕΕ καθαρίσουν τον απολυμένο της ΓΣΕΕ θα βολέψει και τον κουμπάρο στο γραφείο τύπου της ΓΣΕΕ τυπικά και όχι με τα μαύρα , άσε τα ανιψάκια σε σίγουρο μισθό στη Συνομοσπονδία) που μας καλεί να απεργήσουμε τον Απρίλη την ώρα που το "κουμπαράκι" έγραφε την Κυριακή ότι ετοιμάζει νέα συμφωνία με τους εργοδότες ....
Και αυτό αποκλειστικό...
Ρε τον αθεόφοβο ... έχει κάνει τον κουμπάρο αποκλειστικό αποδέκτη των εγγράφων της ΓΣΕΕ και είχε βάλει τον ...Κολλά ( αυτόν που ξεβράκωνε τους "νοικοκυραίους" του Μητσοτάκη όταν τον είχαν απολύσει από την ΕΑΣ) και έλεγε στο εργατικό δικαστήριο ότι ο απολυμένος της ΓΣΕΕ "έκλεβε τις εκθέσεις της ΓΣΕΕ" και τις έβαζε να παίρνει διαφημίσεις σε περιοδικό για την ιδιωτική ασφάλιση !!!

Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί ...
Πήραμε δύο email από εργαζόμενους της ΓΣΕΕ και μας λένε πως περνά τη μέρα του ο εργατοπατέρας στην ΓΣΕΕ ...πως τον φροντίζουν ο μπάτλερ , η καφετζού με το pet ...(ναι η εργατική τάξη ταΐζει και δύο pets στο κτήριο της ΓΣΕΕ) και πως ο ταχυδρόμος απολαμβάνει το φρεντουτσίνου σε κολουνάτο ποτήρι ...και λέει ότι "ας γράφ οτ θελ ου ακατανόμαστος ...και αγράμματους δημοσιουγράφους...έχασε και τα λιφτά και την δουλειά και ούλες οι δημόσιες σχέσεις της ΓΣΕΕ είναι στην Μαντάμ Σουσού ...που θα την βάλουν και σε άλλα διοικητικά συμβούλια...Και την γκαρσουνιέρα την πήραν απ την Φερών και την πήγαν στην Ιθάκης ...Ο προηγούμενους ταμίας δεν ήταν και τόσου έξυπνους να φυλάγετε !"

Προσεχώς σας δώσουμε ένα σπαρταριστό θέμα, καθώς προσπαθούμε να συνθέσουμε τα emails από τους εργαζόμενους της ΓΣΕΕ , για τις ημέρες με το "μπάντλερ" στην ΓΣΕΕ!

Κατάντια μιας ιστορικής συνδικαλιστικής παράταξης, όπως ήταν η ΠΑΣΚΕ...
Κορόιδα άνεργοι μην ανησυχείτε κάνει απεργία τον Απρίλη να δουλέψει και η εκτυπωτική και διαφημιστική μονάδα!...
Ενδοοικογενειακή αναδιανομή των εισφορών των εργαζόμενων στην Εργατική Εστία! Για τον φουκαριάρη τον άνεργο και την Αρμανιά του μανταλάκια!
από bollywood-greece

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails