Καλώς ήρθατε

Ο Καρατζαφέρης έδιωξε τον γενικό διευθυντή του κόμματος του στρατηγό Γιώργο Καραποστόλου

Από βάσιμη πηγή μάθαμε ότι ο Καρατζαφέρης μετά από την μεγάλη αντίδραση και κατακραυγή που είχε από πολλά στελέχη και οπαδούς του κόμματος του, αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να κάνει «προσωρινή» παύση στο ΝΑΪΤΗ γενικό διευθυντή του κόμματος του στρατηγό Γιώργο ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

Βεβαίως εάν έτσι συμβαίνει αυτό και μόνο δεν ξεπλένει την ευθύνη του ιδίου διότι το γνώριζε. Όπως γνωρίζει ότι υπάρχουν και άλλοι μέσα στον μηχανισμό του ΛΑ.Ο.Σ που είναι σε διάφορες τέτοιου «είδους» οργανώσεις, για να μην πούμε ακόμα πιο χειρότερες. Εν καιρό θα επανέλθουμε σε αυτό,με στοιχεία για πολλούς «κυρίους» αφού τα διασταυρώσουμε πλήρως πρώτα.

Όχι τίποτε άλλο να μην μας «πουλάνε» πολύ πατριωτιλικι διότι οι «καθαροί» πατριώτες φύγανε σχεδόν όλοι.
από ixnos

4 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Ας ψάξει όποιος θέλει να βρει την προ εικοσαετίας ηθική του κ.Καραποστόλου σε σχέση με την πρώην σύζυγο του. Για να μάθει τι κάθαρμα υπήρξε.

Ανώνυμος είπε...

Οι παροιμίες δυστυχώς πάντα επιβεβαιώνονται."ΤΟ ΨΆΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!"
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

maximos είπε...

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αλλά καθαρίζεται από την ουρά..

Ανώνυμος είπε...

Ο κάθε ηλίθιος γράφει ό,τι θέλει. Έχει σχέση η ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου με την πολιτική του σταδιοδρομία; Ξέρετε πόσοι από τους σημερινούς, αλλά και παλαιότερους πολιτικούς, που μερικοί θεωρούν αξιόλογους, ήσαν ελεεινοί σύζυγοι; Οδυσσέα Τηλιγάδα, γράφεις ανοησίες και σψστά σου απάντησε ο maximos.

Related Posts with Thumbnails