Καλώς ήρθατε

H λαίλαπα του αμοραλισμού

Αυτή είναι η κοινωνία γενικώς που δημιούργησε η πολιτική σκοπιμότης, η ρουσφετολογία, ο ατομικισμός, ο ωχαδερφισμός, η έλλειψης παιδείας, η ανευθυνότης και προπαντός η αλλοπρόσαλλη εκάστοτε διαχρονική κυβερνητική κοινωνική πολιτική που ενδιαφερόταν και ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το τομάρι της εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και κατ’ επέκταση του Έθνους.

Δυστυχώς, μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, ΟΥΔΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ήρθη στο ύψος των περιστάσεων. Έτσι σήμερα θερίζουμε ό, τι έχουν σπείρει οι μέχρι σήμερα «ηγέτες» αφού ο καθ’ ένας με την σειρά του ενδιαφέρθηκε μόνο για τον περίγυρό του, για τους ευνούχους του ή για τις παλλακίδες του.

Σήμερα βιώνουμε, ως Έθνος, την λαίλαπα του αμοραλισμού που εγκαθίδρυσαν οι διάφοροι ταγοί και ο δικαίως έρχονται στο μυαλό μας τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη ότι: «Μας επιβουλεύονται οι μοντέρνες ιδέες, ο σύγχρονος πολιτισμός με τον μασωνισμό του, με τη φιλανθρωπία του, με τη αλληλοβοήθειά του, με τον κοινοβουλευτισμό του.» Και το ερώτημα είναι προς τους εαυτούς μας: «θα τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν, ως Έθνος, στην καταστροφή;»

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Σχόλιο apneagr:Αμοραλισμός < (γαλλικά) amoralisme
1. (φιλοσοφία) η θεώρηση κατά την οποία υποστηρίζεται ότι δεν υφίστανται ηθικές αξίες με καθολική, ενιαία, παγκόσμια αναγνωρισμένη ισχύ, ότι οι ηθικοί κανόνες αναιρούνται ή και απορρίπτονται βάσει κριτικής και ότι οι ηθικές αντιλήψεις τροποποιούνται κατά τόπο και χρόνο
2. (συνεκδοχικά) η απουσία ηθικών αρχών, η έκλυση των ηθών

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΔΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Η ΟΧΙ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Θα πρότεινα ως πρώτο βήμα (πρακτικό και συμβολικό) τη γενίκευση της καύσης τηλεοπτικών δεκτών σε πλατείες και πάρκα, (τώρα τις απόκριες συνηθίζεται σε κάποιες πόλεις να ανάβουν φωτιές τα βράδια). Προϋπόθεση είναι βέβαια να μην καίμε τις παλιές για να πάρουμε την επόμενη το ζούπερ HD dvd remote gti μοντέλο 568 ιντσών, αλλά να το κάνουμε συνειδητά.
Και τότε θα ξυπνήσουμε από το λήθαργο και θα μας έρθουν τα επόμενα βήματα μόνα τους.
Καλή διασκέδαση!

Ανώνυμος είπε...

INSERT

Related Posts with Thumbnails