Καλώς ήρθατε

ΑΣΕΠ: Η μεγάλη μούφα

Φαίνεται πως αρχίζει η δικαίωση όχι για το paideia-gr -που από την πρώτη στιγμή επεσήμανε όχι μόνο τις λάθος απαντήσεις που έδωσε ο ΑΣΕΠ, αλλά και τις λάθος ερωτήσεις(εδώ και εδώ)- αλλά για τους 60000 περίπου χιλιάδες εκπαιδευτικούς που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με άρθρο στο in.gr το ζήτημα όλο και γίνεται μεγαλύτερο.

Δική μας άποψη και συμβουλή προς τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είναι να οργανωθούν και να προσφύγουν μαζικά στη δικαιοσύνη, ώστε εφόσον θα έχει διοριστεί έστω και ένας από αυτόν τον διαγωνισμό, αν δικαιωθούν -πράγμα που για τις τέσσερις ερωτήσεις τουλάχιστον που έχουμε σημειώσει εμείς το θεωρούμε βέβαιο- τότε θα υποχρεωθεί η πολιτεία να τους διορίσει όλους!

Αν περιμένουν από... την πολιτεία να τους δικαιώσει σωθήκανε! Οι απίστευτοι αυτοί τύποι που από άγνοια, ανικανότητα και αδιαφορία για τους διαγωνιζόμενους έβαλαν αυτά τα ερωτήματα δεν πρόκειται να τιμωρηθούν αλλιώς, καθώς ανήκουν στον κομματικό μηχανισμό των δύο μεγάλων κομμάτων.

Μόνο αν υπάρξει δικαστική παρέμβαση και αναζητηθούν ευθύνες, τότε το υπουργείο θα αναγκαστεί να τους κατονομάσει και να τους τιμωρήσει. Δεν μπορεί κανείς, να παίζει ως μαθητευόμενος μάγος με τη δουλειά και την καριέρα τόσων ανθρώπων!
από paideia-gr

Σχόλιο apneagr: Ξέρει κανένας πόσο ήταν το παράβολο για την συμμετοχή σε αυτόν το διαγωνισμό;

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails