Καλώς ήρθατε

Λαζόπουλος ο Μέγας: Είναι οι ασθενείς και είμαι τ' οξυγόνο τους!

Εκεί που λέω να ξεχάσω αυτόν τον προκλητικό τύπο, το «Μεγάλο Έλληνα»-καβαλημένο καλάμι, εκεί που παλεύω να τον βγάλω από τη σκέψη μου και ν’ ασχοληθώ με κάνα σοβαρότερο θέμα, νάσου και παρουσιάζεται στο γυαλί για να με ταράξει και πάλι.

Στην πρεμιέρα για τους "Μεγάλους Έλληνες" του ΣΚΑΙ, στις 16/02/2009, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Ένιωσα ότι είναι οι ασθενείς και εγώ είμαι το οξυγόνο τους». Είναι φανερό, πλέον, ότι το πολύ χρήμα και η δόξα έχουν κάνει τη ζημιά τους στο κεφάλι του Λάκη μας. Προφανώς δε διάβασε την επιστολή εφ’ όλης της ύλης που του είχε στείλει η ταπεινότητά μου τις προάλλες, ή αν τη διάβασε δεν ίδρωσε τ’ αυτί του. Ο μεθυσμένος από χρήμα και "δόξα" κουφαίνεται, δυστυχώς.

Ώστε οι θεατές σου, Απόστολε, αυτοί... δηλαδή που σε ανέβασαν στο βάθρο των "Μεγάλων Ελλήνων" – κούνια που τους κούναγε – είναι ασθενείς, κι εσύ είσαι το οξυγόνο τους! Εδώ που τα λέμε, δεν έπεσες και πολύ έξω στη διάγνωση, Λάκη. Ασθενείς, διανοητικά και ψυχικά, όντως είναι όσοι σε ανακήρυξαν "Μεγάλο Έλληνα", κι εσύ είσαι η πρέζα τους, το αφιόνι τους. Κατά τ’ άλλα καλά έκανες, Απόστολε, κι έδωσες ελιτίστικο σχήμα στα γένια σου, τώρα που έγινες "Μεγάλος"…

Πάντως, ο Μανώλης Γλέζος, το πέταξε το καρφί του: «Υπάρχει κάποια σύγχυση, εδώ… Μπερδεύουν την αναγνωρισιμότητα…»
Μεγάααλη σύγχυση όντως υπάρχει σε πολλά κεφάλια Νεοελλήνων, που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν «Μεγάλο» ανάμεσα στ’ απόβλητά τους, χωρίς οι περισσότεροι να έχουν ιδέα για το τι θα πει 'Μεγάλος'… Μα αλίμονο, στην εποχή της αποθέωσης της σάρκας, του αισθησιασμού και του υλισμού, οι πραγματικά 'Μεγάλοι' μας τέλειωσαν... Στην εχθρική προς αρχές και αξίες κουλτούρα του τίποτα δεν ευδοκιμούν μεγάλα αναστήματα, ωιμέ…
Μαρία Σεφέρου

8 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

¨ΔΙΚΤΥΟ" ((ΕΛ)) είπε...

FACEBOOK BLOG: "PATRIA MEDIA" (http://www.facebook.com/group.php?gid=50461394227):

Αναρτήθηκε:http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=50461394227&view=user#/photo.php?pid=30105579&op=1&o=user&view=user&subj=50461394227&aid=-1&oid=50461394227&id=1282908202

Elliniko DNA

Ανώνυμος είπε...

Δε μας παρατάς με τα facebook σου...

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ὁ Λαζόπουλος ἦταν καλός σάν σατυρικός ἠθοποιός καί τόν παρακολουθοῦσα τακτικότατα. Ἀλλά τελευταῖα πράγματι καβάλησε τό καλάμι. Ἤδη ἔκανε κακόγουστη σάτιρα στούς πολιτικούς ὅλων τῶν κομμάτων ἐκτός τοῦ δικοῦ του. Ἔπαιρνε δηλώσεις πολιτικῶν καί ἀπαντοῦσε μέ τόν τρόπο πού τόν βόλευε καί ὄχι σύμφωνα μέ τό πνεῦμα τῆς δήλωσης. Ἐκεῖνο ὅμως πού δέν μοῦ ἄρεσε καθόλου ἦταν ὅτι δικαιολόγησε τά «καημένα τά παιδιά» πού «ἀγανακτισμένα» ἔκαψαν τήν ἑλληνική σημαία καί φορᾶνε κουκοῦλες καίγοντας καί ρημάζοντας.
Τελικά ἔχει καταντήσει ὁ πλέον «ἀναγνωρίσιμος» φασίστας τῆς τηλεόρασης καί προσωπικά θεωρῶ τόν φασίστα (κατά τόν Λαζόπουλο) Καρατζαφέρη σκάλες δημοκρατικότερο ἀπό αὐτόν.
Ἀλλά ἀναδεικνύουμε ἐκείνους πού μας μοιάζουν. Καλά νά πάθουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΖΗΤΩ. (Σελ, 71)

Όλοι ζητάμε προβολή να μας αναγνωρίσουν,

να πέσουνε στα α-φρύδια μας και να μας προσκυνήσουν.

Ή όπως λένε μερικοί για ζήτω αυτός ψοφάει,

θέλει χειροκροτήματα κ’ απ’ την χαρά πετάει.

Ότι το αξιόλογο καθένας διαθέτει,

στους άλλους κάνει επιδείξει και σ' όλους το εκθέτει.

Είτε εξυπνάδα ην’ αυτό είτε τρανή βλακεία,

αυτά έχει ο άνθρωπος κ ’ας είναι μ-κολακεία.

Κ’ όποιος ΝΟΜΙΖΕΙ πως αυτά που ξέρει είναι όλα,

αυτός γίνεται στάσιμος παχύρρευστος σαν κόλλα.

Και ζει με την ψευδαίσθηση και δυστυχώς ΝΟΜΙΖΕΙ,

πως είναι αξιόλογος και ζήτω του αξίζει.

Όσα πολλά ο άνθρωπος σ' αυτή τη γη μαθαίνει,

τόσο το χάος γύρο του σαν άβυσσος φαρδαίνει.

Κ’ όσα μαθαίνει πιο πολλά τόσο διαπιστώνει,

ότι δέκα τις εκατό ζήτημα αν ζυγώνει.

Στείλτε τα και σε γνωστούς και φίλους (δε είναι υποτιμητικό)…..

Περισσότερα>>> http://users.otenet.gr/~tzinis/piimata.htm

http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.com http://www.tzinis.blogspot.com/

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο ΒΙΒΛΙΟ 5 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤHΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: Θρησκεία - Πολιτική.
Και σε ηλεκτρονική κανονική γραφή, δωρεάν (2008). Τιμής ένεκεν.

http://users.otenet.gr/~tzinis/b5-filosofia.htm Γράψετε σε έναν φάκελο ή μία δισκέτα ........

Ανώνυμος είπε...

Η λαϊκή ρήσις είναι πάντα επίκαιρη: "Όσο πιό ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού στο δένδρο τόσο πιό πολύ φαίνεται ο γυμνός της κώλος ."
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ακατατόπιστος. Πού, πότε κι από ποιους γίνεται λόγος για μεγάλους;
Οι μεγάλοι αναδεικνύονται απ' τα μέτρα της δικής τους μεγαλοσύνης.
Και δεν μετριούνται με τις σπιθαμές των σπιθαμιαίων.
Που αποτελούν τη σκόνη, που οι μεγάλοι πατούν, για να δρασκελίζουν τους αιώνες...

Ανώνυμος είπε...

Η λαϊκή ρήσις είναι πάντα επίκαιρη: "Όσο πιό ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού στο δένδρο τόσο πιό πολύ φαίνεται ο γυμνός της κώλος ."
Οδυσσέας Τηλιγάδας ΤΕΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΠΙΟ ΔΗΚΤΙΚΑ ΤΟ ΘΑΜΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΗΘΩΝ (ΗΘΟΠΟΙΟΥ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ....ΑΠΑΛΑΓΗ ΛΟΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ? ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!!! ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕ
ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΘΕΝΟΥΜΕ
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, μη τρελλαθούμε εντελώς! Τι δουλειά έχει ο δικτάτορας Παπαδόπουλος στους μεγάλους ΄Ελληνες; Mάλιστα οι καλοί συνάδελφοι του Σκάϊ, όταν τον παρουσίασαν, αμέσως μετά ως... επόμενο(!) παρουσίασαν τον Αλέκο Παναγούλη! Είναι ή δεν είναι ύβρις στη μνήμη του μέγιστου του αντιδικτατορικού αγώνα; Είναι ή δεν είναι προβοκάτσια του κερατά! ΄Οσο για τους μεγάλους του θεάτρου, τα ιερά τέρατα, καλό είναι να ερωτώνται οι επαϊοντες, αλλιώς με τα SMS μπορεί να αναδειχθεί μεγάλη και πρώτη κυρία του θεάτρου και η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Καλομοίρα!
Αν πάλι τους φαίνεται ότι ο Λαζόπουλος είναι ο πρώτος και θέλουν να τον ανακηρύξουν μέγα(!), καλά να πάθουν!

Ιωάννης ο ... Μέγας

Related Posts with Thumbnails