Καλώς ήρθατε

Τι ποινή τους αξίζει;

Αντιμέτωποι με βαρύτατα κακουργήματα θα κάτσουν στις 10 Απριλίου 2009 στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών τα τέσσερα «πρόσωπα της φρίκης» που εμπλέκονται στη συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας, με θύματα ανήλικα αγγελούδια, που ξεσκεπάστηκε τον Δεκέμβριο του 2007 στο Ιλιον.Οι ακριβείς κατηγορίες που βαραίνουν τους κατηγορουμένους και θα κληθούν να αντικρούσουν στο δικαστήριο είναι οι εξής:

Α) Σωτήρης Παπαδόπουλος (ιερέας): βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος το 10ο έτος της ηλικίας του.

Β) Αθανάσιος Κανάκης: βιασμός κατά... μόνας και κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιού.

Γ) Ειρήνη Τσονοπούλου: βιασμού κατά συναυτουργία, πορνογραφίας ανηλίκων, μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου από 15 ετών, προμήθειας ναρκωτικής ουσίας προς ιδίαν και αποκλειστική χρήση από κοινού.

Δ) Σπύρος Σουχλέρης: βιασμού τετελεσμένου και εν απόπειρα κατ' εξακολούθηση, ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου (σ.σ.: φέρεται να βασάνιζε τον μικρό γιο της συντρόφου του), απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αντίστασης και κατοχής ναρκωτικής ουσίας προς ιδίαν και αποκλειστική χρήση.



Σχόλιο apneagr: Εγώ πάντως έχω να προτείνω μια ποινή εδώ>> και επίσης σας προτείνω να περάσετε μια βόλτα από την σελίδα της "Ασπίδας" - Κίνηση Πολιτών κατά της Παιδεραστίας

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails