Καλώς ήρθατε

Στέλλα Μπεζαντάκου - Φρικηπαίδεια

Το αληθινό της όνομα είναι Στυλιανή ΜΠΑΖΟντάκου όμως το άλλαξε γιατί δεν ήθελε να όνομά της να θυμίζει τη γνωστή κρητική σαλάτα με βάση το Ντάκο.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στο ετήσιο ημερολόγιο της Pirelli αλλά αποσύρθηκε έπειτα από το ναυάγιο της συνεργασίας της με τη γνωστή εταιρία που είχε σκοπό να κυκλοφορήσει ελαστικά με το όνομα των βυζιών της. Από τότε αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφού πέρασε μια βόλτα από το γνωστό reality, BAR από το οποίο και αποχώρησε επειδή οι τουαλέτες στη στάνη στην οποία έμενε μαζί με τους 11 συμπαίκτες της ήταν στενές και δε μπορούσε να κάνει με ευκολία την ανάγκη της, τη στάση ιεραποστολικό, μαζί με τον Άρη, το ασυγκράτητο αρσενικό και συμπαίκτη της.

Κυκλοφόρησε ένα CD με τίτλο Με-λένε-Στέλλα-και-όχι-Τάκης-και-Φοράω-κολλητά-μπλουζάκια-σε-One-Night-Stands. Η φωτογράφησή της, για την προώθηση της ιππασίας στην Ελλάδα, συγκλόνησε το πανελλήνιο εξαιτίας της πτώσης της από ένα άλογο, φήμες λένε ότι δεν ήταν άλογο, αλλά η αντίζηλος της, Βέρα ή Λάμπρος, μεταμφιεσμένη σε άλογο που στόχο είχε να την αφήσει ανάπηρη από τη μέση και πάνω για να μη μπορέσει να ξανακρατήσει μικρόφωνο.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με... τις φιλανθρωπίες. Τα έσοδα από όλες τις sold out συναυλίες της διατίθενται σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ενώ η ίδια έχει ιδρύσει και είναι πρόεδρος του συλλόγου Τραγουδιστριών που έπεσαν ηρωικά επάνω στη σκηνή εν ώρα καθήκοντος. Κυκλοφορεί σειρά με κατσαρόλες που έχουν το όνομά της ενώ σκοπεύει να γίνει η πρώτη τραγουδίστρια στην Ελλάδα που θα ιδρύσει Fan Club στο second life με στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις των λογισμικών anti-virus.

Γεννήθηκε στην Άρτα και τα Γιάννενα και είναι 29 ετών, χρόνια τώρα. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε στρατόπεδο της ελληνικής επικράτειας.
malakistan

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails