Καλώς ήρθατε

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.»

Τι έχει να πει άραγε το σάπιο Κατεστημένο της Ελλάδος; Τι έχουν να πουν αυτοί που κρατούν το Έθνος υπό κατοχή; Τι να πουν αυτοί που δεν αφήνουν τίποτα να ανθήσει σ’ αυτόν τον έρημο τόπο; Τι να πουν αυτοί που ευθύνονται για την διάλυση του κράτους, για την άνοδο των ουτιδανών; Τι να πουν οι πράκτορες, οι δοσίλογοι, οι χρυσοκάνθαροι, τα κομματόσκυλα, τα αποβράσματα της κοινωνίας;

Τι να πουν οι υπηρέτες των νταβατζίδων; Τι να πουν οι προστάτες των κουκουλοφόρων, των εκχυδαϊστών της νεολαίας μας και πάσης διαφθοράς; Τι να πουν αυτοί που πνίγουν τη χώρα στον ζόφο που ξεχειλίζει από το άνοιγμα του οχετού του διεφθαρμένου πολιτικού τους συστήματος;


Η χώρα μας... κυβερνάται από σπείρες κλεπτών, απατεώνων και γκάνγκστερ που παριστάνουν τους πολιτικούς. Η διαφορά τους από τους μαφιόζους έγκειται στο ότι αυτοί χαίρουν άπλετης δημοσιότητος και ατιμωρησίας, με τον περιβόητο νόμο περί ασυλίας, ενώ οι άλλοι δρουν στο σκοτάδι και τιμωρούνται εάν και όταν αποκαλυφθούν. Η σπείρα των ανίκανων, βρώμικων, ανήθικων, φιλόπλουτων, διεφθαρμένων και επαγγελματιών πολιτικών- οι πλείστοι των οποίων είναι ανεπάγγελτοι και γόνοι πολιτικών οικογενειών- νομοθετώντας εξυπηρετούν μόνο και μόνο τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους και της κάθε λέσχης "Μπίλντερμπεργκ" ή κάθε ΣΤΟΑΣ στην οποία απολογούνται και των οποίων τα σχέδια υπηρετούν αφού ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αγαπητοί, σας γνωρίζω ότι, τόσο τα λεχθέντα υπό της Πυθίας προέδρου της τότε Βουλής κυρίας Ψαρούδα-Μπενάκη όσο και η μη αντίδραση αφ’ ενός υπό του κυρίου Παπούλια, μετέπειτα Προέδρου της «Δημοκρατίας», αφ’ ετέρου υπό των 300
βο[υ]λευτών, συνιστά το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, αλλά πού εισαγγελείς!!!
Τι να αντιτάξουν όμως οι «εθνοπατέρες» όταν έχουν ψηφίσει οι ίδιοι το άρθρο 28 παράγραφος 2 του ισχύοντος Συντάγματος, το οποίο και σας το παραθέτω, που αποτελεί το μεγάλο έγκλημα κατά του Έθνους και όχι μόνο ΟΥΔΕΙΣ ΥΨΩΣΕ ΦΩΝΗ, από οποιαδήποτε πολιτική γιάφκα αλλά και σφυρίζουν αδιάφορα για το συντελεσθέν κακούργημά τους. Μήπως του Γουδή κάποτε πρέπει να ξαναλειτουργήσει; Λέω, μήπως!!!!!

ΑΡΘΡΟ 28:
2. "Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών."
3. "Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας."

Ειδικά η παράγραφος 3 είναι η παράγραφος που αποτελεί το ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ γιατί έτσι παραδίδεται το ΕΘΝΟΣ προδομένο από τους φύλακες.

Ας έχουμε κατά νου τα λόγια του Μεγάλου μας ήρωα της Εθνεγερσίας, του Γέρου του Μοριά: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.»
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Οδυσσέας Τηλιγάδας

14 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

paideia-gr είπε...

Πολύ καλό άρθρο! Τα συγχαρητήριά μας.

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Υπάρχει ελπίδα;;;

Aνεμος είπε...

απ'ιστευτο και αληθινό

Unknown είπε...

εγω τώρα γιατί δεν εκπλήσσομαι???

Unknown είπε...

εγώ γιατί δεν εκπλήσσομαι??????εχω πάθει ανοσία,η βαριάς μορφής καταθλιψη????

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG:
Προσθέστε παρακαλώ και την παράγραφο 3 του ΑΡΘΡΟΥ 28 του ισχύοντος Συντάγματος γιατί εκ παραδρομής δεν το συμπεριέλαβα.
Ευχαριστώ πολύ
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟ 28:
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3. "Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας."

Είναι η παράγραφος που αποτελεί το ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ γιατί έτσι παραδίδεται το ΕΘΝΟΣ προδομένο από τους φύλακες.
Ευχαριστώ πολύ
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

Maria Seferou είπε...

Εγώ λέω το άλλο:
Μια χώρα που είναι μονίμως υπερχρεωμένη, που ζει μονίμως με δανεικά, που για να επιβιώσει χρειάζεται κι άλλα δανεικά επί των δανεικών, μπορεί ποτέ να είναι ελεύθερη; Μπορεί να σηκώσει ανάστημα στους δανειστές της; Δεν θα της υπαγορεύσουν οι δανειστές της τους νόμους που αυτούς συμφέρουν;

Είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε φυλακισμένοι σαν το ποντίκι στη φάκα. Και αυτοί οι γνωστοί -άγνωστοι που μας έχωσαν στη φάκα υπαγόρευσαν στη Μπενάκη αυτά που είπε στην προσφώνησή της στον Παπούλια, πράγματα βέβαια που γνώριζε ο Παπούλιας γι' αυτό δεν παραιτήθηκε επί τόπου. Απλά του τα είπε για να τ' ακούσουμε εμείς και να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα δεινά που μας περιμένουν...

Ανώνυμος είπε...

Ἄστο φίλε μου.
Πρέπει νά τό πάρεις ἀπόφαση. Ἔχουμε τούς κυβερνῆτες πού μας ἀξίζουν. Ὅπως λέει καί ἡ μαντινάδα σέ ἕνα κρητικό ἀνέκδοτο «ὅτι σκατά εἴν’ ὁ πρόεδρος εἶναι κι οἱ ψηφοφόροι».
Καί ὅπως λέει καί ἕνα κινέζικο ρητό: «Τούς λαούς δέν τούς ἐξαφανίζει τό σπαθί, τούς ἐξαφανίζει ἡ καλοπέραση».
Κοίταξε γύρω σου νά δεῖς τούς Ἕλληνες νά ζοῦν μέ τό παρακμιακό «ἄρτος καί θεάματα». Ὁ κατήφορος εἶναι τό πιό εὔκολο πράγμα. Δέν χρειάζεται νά κάνεις τίποτε. Ἁπλά δέν προσπαθεῖς καί περνᾶς θαυμάσια.
Ἐσύ καί ἐγώ καί μερικοί ἄλλοι, δέν εἴμαστε παρά ζωντανά ἀπολιθώματα πού περιμένουν νά τά σκεπάσει ἡ ἄμμος τοῦ χρόνου.
Θά ξεχαστοῦμε καί στήν πατρίδα μας θά ζοῦν Τοῦρκοι, Ἀλβανοί, Αἰγύπτιοι, Βούλγαροι, Πακιστανοί καί λοιποί πολιτισμένοι λαοί καί μερικοί νεοέλληνες –γκαρσόνια μεγαλωμένοι μέ γύφτο-τοῦρκο-λαϊκό-ρόκ τραγούδια, πού ἀκοῦνε μέσα στά δίπορτα μίνι αὐτοκίνητα πού τούς ἀγόρασαν οἱ μπαμπάδες τους.
Δέν ξέρω ἄν ὑπάρχει Θεός, ἀλλά ἄν ὑπάρχει καλόν θά ἦταν νά ἐπέμβει τώρα, ἄν καί μία ἄλλη παροιμία λέει: «Μωραίνει Κύριος ὄν βούλεται ἀπολέσαι».

apneagr είπε...

Φίλε Μιχάλη παλεύω να μην το πάρω απόφαση γιατί μεγαλώνουμε και παιδιά...

Maria Seferou είπε...

Ωραία τα λες Μιχάλη. Μέσα σε λίγες παραγράφους έβαλες το δάκτυλο επί του τύπου των ήλων. Μπράβο!

Ιδίως αυτό το τελευταίο, "Μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι"...
Είδα και το προφίλ σου:-):-)... Το χιούμορ σου υποκρύπτει μια βαθιά απογοήτευση. Νομίζω;

Ανώνυμος είπε...

Καλο ειναι να ξερουμε μερικα πραγματα πριν γραψουμε κατι.Γι`αυτο σας παραπεμπω στον ΔΕΡΤΙΛΗ και στο βιβλιο
"ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 1830-1920".Οταν λοιπον διαβασετε λιγο θα καταλαβετε ποιοι ειναι οι
δυναστες σας.Το επομενο βημα για να ανοιξουν τα ματια σας ειναι να επισκεφτειτε το www.reveal4all.blogspot.com
Απαραιτητη προυποθεση ομως ειναι να εχετε μια ιδεα απο το βιβλιο (εαν το βρειτε φυσικα)

Ανώνυμος είπε...

Αναφερομαι στο αρθρο για τον "ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ" και για το αρθρο 28 του συνταγματος που γραψατε.
ΕΠΙΜΕΝΩ οτι επιβαλεται η αναγνωση του συγκεκριμενου βιβλιου για να υπαρξει διαλογος γενικοτερα...
Οσο για την ανωνυμια εαν αναλογιστειτε οτι το ιντερνετ ξεκινησε σαν εργαλειο παρακολουθησης (των στρατιωτικων μοναδων)
απο τις Η.Π.Α. τοτε θα καταλαβετε γιατι η ανωνυμια...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λέτε!

Related Posts with Thumbnails