Καλώς ήρθατε

Εδώ η Ελλάδα χάνεται...

Κάθε μέρα αφορμή βρίσκουν οι δημοσιοκάφροι να ασχολούμαστε μαζί τους.
Τη μια με της ''αποκαλύψεις'' του zougla.gr για της μετρήσεις επισκεψιμότητας, την άλλη με το Παπαγιάννη και τη φίμωση του pressmme από την ΕΥΠ(;). Τώρα διαβάσαμε την επιστολή του πρώην συνεργάτη του Ταρζάν, Σωκράτη Γκιόλια. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε τη κόντρα του Τροκτικού με το Παπαγιάννη και το pressmme και άλλες κόντρες μεταξύ δημοσιοκάφρων-bloggers που έχουμε πλέον ξεχάσει.

Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με αυτές τις κόντρες σχεδόν καθόλου. Συμβαίνουν τόσο σοβαρά γεγονότα γύρω μας και τέτοιες κόντρες μας αφήνουν απλά αδιάφορους.

Το λέμε για τελευταία φορά:
Πάψτε να μπλέκεται τα blogs με τα βρώμικα παιχνίδια σας.
Οι δημοσιοκάφροι που ανακάλυψαν ξαφνικά το διαδίκτυο και άνοιξαν blogs το έκαναν με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Δικά τους ή των εργοδοτών τους.
Ασχοληθήτε με τις φυλλάδες σας που καταρρέουν και τα ψεύτικα νουμεράκια της AGB.

Η σαπίλα που... εκπέμπετε βρωμάει τόσο όσο αυτή των πολιτικάντηδων που τη μια γλύφεται και την άλλη χτυπάτε εκτελώντας άνωθεν εντολές.

Θα θυμίσουμε για ακόμα μια φορά τα λόγια του εκδότη των New York Times, John Swinton για τον τύπο και τους μαρκουτσοφόρους του συστήματος.

''Δεν υπάρχει ανεξάρτητος τύπος στην Αμερική.Ούτε ένας ανάμεσα σας τολμά να πει την ειλικρινή του άποψη.Ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα δημοσιευτεί ποτέ.Είναι καθήκον των δημοσιογράφων της Νέας Υόρκης να λένε ψέματα,και να ξαπλώνουν στα πόδια του χρήματος και να ΠΟΥΛΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΦΥΛΗ τους για το χρήμα.Είμαστε τα υποχείρια όργανα και τα τσιράκια των πλουσίων που μας κινούν από τα παρασκήνια.Είμαστε ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε.Ο χρόνος μας,τα ταλέντα μας,οι ζωές μας και οι ικανότητες μας βρίσκονται στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ αυτών των ανθρώπων.
ΕΙΜΑΣΤΕ οι πιο ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ πνευματικες ΠΟΡΝΕΣ''
από EGERSIS

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails