Καλώς ήρθατε

Δεν αποχωρεί από τη ΝΔ ο Γ.Μανώλης

Δεν αποχωρεί από τη Νέα Δημοκρατία ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανώλης, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Γιάννη Τραγάκη.

Σχετικά ο κ. Μανώλης δήλωσε πως "είναι αυτονόητο, ότι ποτέ δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω προβλήματα στο Κόμμα και την Κυβέρνηση".

Σχόλιο apneagr: Είναι δύσκολο κ. Μανώλη μου να αφήσεις την κουτάλα και για να το κάνεις θελει...

5 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Maria Seferou είπε...

Τελικά ο Γ. Μανώλης χρειάζεται ψυχολογική παρακολούθηση... Κάθε τόσο κάτι τον πιάνει. Δημιουργεί θόρυβο, τον κυνηγάνε οι κουτσομπόλες των καναλιών για να βγάλουν είδηση, τους πέφτουν τα σάλια για καυτή είδηση, τον παρακαλάνε ν' ανοίξει τα χαρτιά του, μαντεύουν ξεμαντεύουν τις προθέσεις του, και στο τέλος ο κ. Μανώλης, αφού χορτάσει τρεις τέσσαρες μέρες δημοσιότητα, ξαναγυρνάει στο μαντρί. Παχυλή γαρ η βουλευτική αποζημίωση και η δόξα που εξασφαλίζει ως βουλευτής!
Πού να βγει έξω στο ξεροβόρι; Θα τον φάει ο λύκος...

Valta Trifilias είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΧΕ.... ΡΕ ΜΑΝΩΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

TZΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ "ΓΡΑΦΙΚΟΣ" Ο ΤΥΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ !!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡ.....
ΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω όταν αναφέρεστε στα ΑΡ.... να το λέτε καθαρά για να καταλαβαίνόμαστε !!!! Ωστόσο είναι αυτονόητο ΄΄οτι τα σεβόμαστε πολύ περισσότερο και για αυτό...από τούδε και στο εξής θα λέμε το ίδιο πράγμα ΦΩΝΑΧΤΑ και δη με ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ : ΑΡ.....= ΑΝΔΡΙΚΟΙ ΑΔΕΝΕΣ !!! Σπάνιοι???? Να ερωτηθούν οι ενδιαφερόμενοι αν διαθέτουν ΑΝΔΡΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ !!! Πως είπατε?????????????????????????????????

Χωματερή των Αθηνών είπε...

ο βουλευτής έχει απολυτο δίκηο...

Related Posts with Thumbnails