Καλώς ήρθατε

Κρίμα!

Οι μιντιάδες, συνεταίροι του Μαξίμου αναγκάστηκαν απόψε να καταλύσουν τις σπονδές(;) και οι τηλεπαρουσιαστές των δελτίων των 8 πήραν οπλοπολυβόλα και άρχισαν να χτυπούν την παράλυτη κυβέρνηση που για ακόμα μια φορά παρήγαγε εικόνες διεθνούς διαπόμπευσης της χώρας. Εικόνες που ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια και την περηφάνια όλων μας.
Η οργή των πολιτών ανάγκασε ακόμη και τους μιντιάδες φίλους του να πάρουν αποστάσεις ασφαλείας και να δείξουν και να πουν τα πράγματα όπως έχουν.
Βέβαια στη συνέχεια το γύρισαν στη μπουρδολογία και στην παλαβή (αστυνομικές ιστορίες του Γιάννη Ματσάκη) αλλά η εικόνα που μεταδόθηκε ήταν συγκλονιστική.

Εικόνες που παράγει μια παράλυτη κυβέρνηση που εδώ δεν έχει να επικαλεστεί ούτε τη διεθνή κρίση ούτε την κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ. Είναι εικόνες και καταστάσεις εντελώς δικές της απότοκες της πλήρους ανικανότητας και ολικής διάλυσης του κράτους.

Και φυσικά όλοι αυτοί οι... κρυπτόμενοι μέχρι αυτή την ώρα φωστήρες δεν νοιάζονται για τίποτε παρά μόνο για τις καρέκλες τους και το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία. Γι` αυτό και τους πονάει η πολιτική προέκταση του ζητήματος και η συνακόλουθη συρρίκνωση της εκλογικής τους πελατείας. Γιατί αυτή η υπόθεση είναι βέβαιο ότι ωθεί πολλούς (πρώην) ΝεοΔημοκράτες ψηφοφόρους προς την πόρτα της εξόδου. Έξοδος μετά μούντζας για το χάλι τους.

Τέλος, λυπήθηκα απόψε τους ΣτραβελοΣιομπολοΣπυρακηδες του MEGA που έδιναν-ίσως και με την σκληρή υπόδειξη των αφεντικών τους- τον υπέρ πάντων αγώνα για να πλαγιολισθήσουν τις ευθύνες προς τους φύλακες, τους αστυνομικούς, τους γείτονες, τους περαστικούς και τους… κουλουράδες της Ομόνοιας. Και αυτοί υπάλληλοι είναι παιδιά. Κρίμα!

Αλέξης Μυρτάλης στο i-reporter

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails