Καλώς ήρθατε

Τελικά τι έγινε με αυτήν την υπόθεση κ. Νομάρχα;


ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ.
ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΥ.
ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΑΠΙΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ, Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ.Γ.ΜΙΧΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...

"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 5/5/2006"
Κατασχέσεις κρεάτων και πολιτική

Μία κατάσχεση δύο τόνων ακατάλληλων κρεάτων από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της νομαρχίας Aθηνών έλαβε αίφνης και... πολιτικές διαστάσεις.

O αδελφός τού νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, κ. Xαράλαμπος Mίχας, έμπορος κρεάτων, φαίνεται να είναι ο προμηθευτής νωπών κρεάτων στο κατάστημα «Γ. Eυριπιώτης και ΣIA» στη Βαρβάκειο αγορά, από όπου κατασχέθηκαν 215 αρνιά, συνολικού βάρους 1,6 τόνων και 56 κατσίκια βάρους 450 κιλών, γιατί παρουσίαζαν επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία αλλοιώσεις (αλλοίωση οργανοληπτικών χαρακτήρων με δυσάρεστη οσμή, γλοιώδες επίστρωμα στη θωρακική και κοιλιακή χώρα).

Αμέσως μετά την... αποκάλυψη ο νομάρχης Πειραιά κ. Γιάννης Mίχας δήλωσε στην «K» ότι «πρόκειται για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του, καθώς κάποιοι επιδιώκουν να σταματήσουν το έργο που έχει ξεκινήσει». O κ. Mίχας δεν δίστασε να πει ότι αν αποδειχθεί ότι ο αδελφός του ευθύνεται, τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί, όπως κάθε ασυνείδητος επιχειρηματίας."

Σημ.Αυτό που δεν καταλάβαμε ποτέ από τότε, είναι, ΤΙ σχέση έχουν τα πιστοποιημένα ΣΑΠΙΑ κρέατα με την ... "σπίλωση του ονόματος" του κάθε πολιτικού. Η μόνη ταύτιση που μπορούμε να δώσουμε είναι αναδυόμενες οσμές από τη σαπίλα του ζέοντος πολιτικού συστήματος.
skeftomasteellhnika

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

info press είπε...

Προσφυγή στη προσφυγή, παιδιά και αναδημοσιεύουμε, διότι το θέμα είναι σοβαρό.

m.blanco είπε...

Αυτή η καραμέλα με τη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος όποιου πιάνουν με το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο βέβαια τώρα δράστης είναι ο αδελφός του νομάρχη αλλά αν δεν είχε αυτή την ιδιότητα θα είχε ήδη υποστεί βαρύτατες συνέπειες.

Related Posts with Thumbnails