Καλώς ήρθατε

Η Barwoman που κλέβει καρδιές και όχι μόνο…

Είναι το στέκι των γιάπηδων και των στελεχών. Μετά τις 10 τις καθημερινές γίνεται πραγματικός πανικός. Οι λόγοι πολλοί, αλλά ο κυριότερος είναι μια σεξοβόμβα barwoman, μελαχρινή(έχει και μερικές ανταύγειες) με πανέμορφα μάτια μόλις 23 χρονών, με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Μαγεύει όλους τους πελάτες.

Την Κυριακή που μας πέρασε το βραδάκι στέλεχος πολυεθνικής άνοιξε μια σαμπάνια για πάρτι της, αλλά αυτή τίποτα. Άλλωστε δεν είναι ο μόνος θαυμαστής της.
Καθημερινά δέχεται «ανήθικες» προτάσεις από επιχειρηματίες μέχρι και βουλευτές. Βέβαια, από χτες το βράδυ έχει πάρει ρεπό «αορίστου χρόνου» καθώς «εκμεταλλευόταν» μερικούς πελάτες της. Και όταν λέμε εκμεταλλευόταν εννοούμε ότι τους έκλεβε κανονικότατα. Χεράκι στην τσέπη από το σακάκι και το παντελόνι και έπαιρνε ότι της ήταν χρήσιμο. Όταν βέβαια έπεφτε στα χέρια της κάποιο έγγραφο που δεν την εξυπηρετούσε το έδινε την άλλη μέρα στο κοντινό αστυνομικό τμήμα και «όλα μέλι γάλα».

Όμως ήταν... άτυχη καθώς την ‘πήρε γραμμή’ η ιδιοκτήτρια και την έδιωξε κακήν κακώς. Θύμα της αυτή την φορά θα ήταν ένας μεσήλικας επιχειρηματίας με πολλά ξενοδοχεία στο Ιόνιο. Εμείς πάντως προτείνουμε να ψαχτούνε και λίγο κάποια στελέχη Υπουργείων. Μπορεί να τους παράπεσε καμία ταυτότητα και μετά θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουνε…
k-p

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails