Καλώς ήρθατε

Αυτοί που μας έπιναν το αίμα για 20 χρόνια, ζητάνε να τους ξαναφέρουμε στην εξουσία!

Δεν είπε κανείς πως η σημερινή κυβέρνηση στους 60 τόσους μήνες που βρίσκεται στην εξουσία, είναι και η κυβέρνηση που προσδοκούσε ο Έλληνας πολίτης , αφού αθέτησε όλες τις προεκλογικές της εξαγγελίες και υποσχέσεις , αφού βαρύνεται ήδη μέχρι σήμερα με πάνω από 5 ντουζίνες σοβαρά σκάνδαλα. Δεν είπε κανείς εχέφρων πολίτης κάτι τέτοιο.

Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε και να διαγράψουμε όλα εκείνα τα προηγούμενα χρόνια των τελευταίων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ – ιδίως τις δύο κυβερνήσεις με Σημίτη – όπου οι ίδιοι παραδέχτηκαν ( βλέπε Πάγκαλος) πως διέλυσαν τη χώρα. Και σήμερα, τι άλλαξε στην ιδεολογική τους «βίβλο» και τι ζητάνε αυτοί οι «κύριοι»;
Ακούστε:
Ζητάνε οι κύριοι του... ΠΑΣΟΚ να ξεχάσουμε ότι την δεκαετία 1994-2004 είχαν αποσκελετώσει την Οικονομία, είχαν μηδενίσει τα πάσης φύσεως χρήσιμα εθνικά αποθέματα, είχαν αποσυνθέσει την κοινωνική συνοχή, είχαν διαπράξει το κακούργημα να συσσωρεύσουν σε βάρος του λαού το απεχθέστερο δημόσιο χρέος στην ιστορία, εκείνο των 250 δισεκατομμυρίων ευρώ, είχαν οδηγήσει σε πλήρη διάλυση ολόκληρο το φάσμα του δημοσίου τομέα, ο οποίος λειτουργούσε μόνο κατά κομματικές ομάδες και μόνον για την διεκπεραίωση κομματικών αναγκών, κομματικών απαιτήσεων, διευκολύνσεων, φιλοδοξιών, σκοπιμοτήτων μέσα σ’ ένα κράτος που το είχαν «επανδρώσει» μ’ ένα εκατομμύριο υπαλλήλους οι οποίοι και θ’ αποτελούσαν τον δυναμικό και μάχιμο πυρήνα της εκλογικής τους βάσης, όταν στην χώρα με βάση τα δεδομένα, τις διαστάσεις, τα μεγέθη και την παραγωγική δυναμική, αρκούσαν 100-150 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι!

Έτσι οι Έλληνες εργαζόμενοι για μια τουλάχιστον δεκαετία «πλήρωναν» - μισθοδοτούσαν και συντηρούσαν πάνω από 800.000 άτομα σε πλήρη σχεδόν αργομισθία, επειδή κάθε «άτομο» αντιστοιχούσε τουλάχιστον σε δύο Δήμους!
Ζητάνε οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ να τους ξαναφέρουμε στην εξουσία! Ποιους; Αυτούς που είχαν φτιάξει ένα κράτος νωθρό σαν ένα κήτος δυσκίνητο, παμφάγο που συνεχώς ροχαλίζει, βρυχάται, τα πάντα καταβροχθίζει και όπου βρίσκεται κοπρίζει, αυτό το κρατικό κήτος έφτιαξαν οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, που μισούσε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο τον Έλληνα εργαζόμενο που το σίτιζε, τον Έλληνα πολίτη που το ανεχόταν.

Η Γαλλία με 65 εκατομμύρια πληθυσμό, οκταπλάσιο περίπου του δικού μας τότε, με εκατονταπλάσια τουλάχιστον βιομηχανική και παντός άλλου κλάδου παραγωγικότητα, διέθετε μόλις δυόμισι εκατομμύρια δημόσιους υπάλληλους! Κι ενώ εμείς ακόμα και σήμερα βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στην κοινωνία που ζούμε και μέσα στη φτώχεια μας που οσονούπω μεγαλώνει, τους πράσινους εκατομμυριούχους, τους πράσινους χιλίαρχους, να υποκινούν διαμαρτυρίες , να οργανώνουν απεργίες, να βυσσοδομούν, να «οργώνουν» στα τηλεπαράθυρα ατελείωτα στρέμματα ψευδολογιών παραπειστικών «επιχειρημάτων» με στόχο μόνιμο να παραπλανήσουν άλλη μια φορά τους αφελείς .
Γιατί 5 1/2 χρόνια στην απραξία των εδράνων της αντιπολίτευσης, μακριά απ’ τη κρατική «κουτάλα» είναι πολλά για τους πράσινους χαλίφηδες. Πολλοί περιμένουν αυτή την άγια ώρα, άλλοι ονειροπολούν να τους αξιώσουν τα … υψηλά τους καθήκοντα να τελέσουν τους γάμους τους εις Παρισίους σε κάποιο four season υπερπολυτελές βασιλικό πύργο. Άλλοι ν’ αγοράσουν(όπως μια πράσινη νεοφώτιστη κυρία,) διαμέρισμα σε ρετιρέ της οδού Μαρασλή της πρωτεύουσας, αξίας «ατάκα κι επί τόπου» ενός εκατομμυρίου ευρώ τοις μετρητοίς!

Ετοιμάζονται λοιπόν τα παλληκάρια που μας φόρτωσαν χωρίς να μας ρωτήσουν δημόσιο χρέος 250 δισεκατομμύρια ευρώ και βάλε , χώρια τα χρέη τα μυστικά, χωρίς τα έσοδα είκοσι ετήσιων κρατικών Προϋπολογισμών, ετοιμάζονται οι μάγκες λέω και κάποιες σταφιδιασμένες κυράτσες- στελεχομαρμάγκες να παραμυθιάσουν ξανά τους καλόπιστους ψηφοφόρους για να τους αρπάξουν άλλη μια φορά την ψήφο, την εξουσία και φυσικά, τα κλειδιά από τα Δημόσια Ταμεία!!! Επομένως , αυτοί όλοι πρωτοστατούν στις απεργίες, όλοι ακόμη κι όσοι έφτιαξαν με τις πλάτες του λαού περιουσίες.

Κυρίως αυτοί….
Αυτοί, ναι αυτοί θέλουν να πάθουμε όλοι μας ομαδική αμνησία και να τα ξεχάσουμε όλα! Ε, λοιπόν : Ούτε Νου Δούλα θα σπρώξουμε ξανά, αλλά ούτε και αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ.
Θα το σκεφτούμε καλά πριν και πού θα το δώσουμε το ψηφαλάκι μας μάγκες ! Σίγουρα θα το δώσουμε σε μικρά κόμματα, αλλά σε ποια; Όχι πάντως στα "ξεπουλημένα"!

Και όχι πάντως σ’ αυτά που ζητάνε να γίνουν συνδαιτυμόνες των δύο μεγάλων σάπιων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Όχι σ ‘αυτούς που ζητάνε τρόπο να εισχωρήσουν στα μεγάλα φαγοπότια από την μοιρασιά της πίτας, παρακαλώντας για ανίερες συμμαχίες , καταπατώντας ιδεολογίες και κλωτσοπατώντας οπαδούς και φίλους στους οποίους χρωστάνε χάρη που βρίσκονται σήμερα στη Βουλή.

Ναι ρε, θα το δώσουμε το ψηφαλάκι ακόμα και στα νεογέννητα κόμματα, σ’ αυτά που εμφανίζονται και σ’ όσα θα εμφανιστούν σε λίγο. Τουλάχιστον, αυτά δεν θα είναι και διεφθαρμένα.
Καλό βόλι παιδιά! Καλό σημάδι λεβέντες και λεβέντισσες!
Γιώργος Πιάς στο BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

6 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

grsail είπε...

Όλα δεκτά αλλά για να είμαστε και ρεαλιστές κάποιο από τα δύο κόμματα θα κυβερνήσει τελικά, Ναί;
Επίσης θα πρέπει να απομακρυνθούμε από την λογική 'όλοι ίδιοι είναι' που προωθείται από το ΚΚΕ και φυσικά την ΝΔ τα πλέον φθαρμένα και υπερσυντηρητικά κόμματα στην χώρα [ από κοντά και ο ... νέος φύρερ :-) ].
Επίσης καλό θα είναι να συγκρίνουμε πότε-πότε ποιά ήταν η γενική κατάσταση της χώρας και της οικονομίας (και πως περνούσε ο μέσος Έλληνας) το 2004 και ποιά σήμερα ... βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα!

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε φίλε; Καλύτερα να κρατήσουμε αυτούς αυτούς που σε πέντε χρόνια έφαγαν όσα οι άλλοι σε είκοσι. Είναι πιο αποτελεσματικοί

apneagr είπε...

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, δηλαδή από τους δυο κλέφτες που θα μπουν στο σπίτι μας προτιμάμε αυτόν που θα μπει στο σπίτι καμιά δεκαριά φορές για να μας τα πάρει από αυτόν που θα μας τα πάρει με την μια....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμαμαι καλα το ΑΣΕΠ το εκανε. Επισης η ΝΔ δηλωσε οτι θα το ενισχυσει ενω προσπαθει να το καταργησει μανιωδως και να διοριζει κατα τη βουληση της. Το παραθυρακι ειναι γνωστο: διοριζεσαι με συμβασεις σε καπιο δημο και αυτο μετραει σαν προυπηρεσια. Η προυπηρεσια με νομο του 2005 εχει παρει μεγαλυτερη πριμοδοτηση σε μορια ... και εχεις σιγουρη θεση στο δημοσιο! Ποιος εχει γιγαντωσει λοιπον το δημοσιο?
Η ΝΔ ειχε δηλωσει οτι θα κατργησει τη λιστα φαρμακων και το εκανε. Τωρα τα φαρμακα εχουν παρει την ανιουσα στις τιμες. Ποιον βολεψε η ΝΔ?
Τωρα η ΝΔ θελει να δωσει ψηφο στην ομογενεια και στους μεταναστες. Πρωτον, η ομογενεια αν θελει ψηφο να ερθει εδω να ζησει. Δευτερον, δεν υπαρχει πιο επικινδυνο πραγμα απο το να εχουν δικαιωμα ψηφου ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες, ειδικα οι Αλβανοι. Ειναι δουρειος ιππος για να ζητησουν μειονοτητα. Μετα θα ερθουν οι Τουρκοι και παει λεγοντας.
Σοβαρευτειτε ρε!!

grsail είπε...

@apnea
Προς το παρόν θα πρέπει να βολευτούμε με κανέναν μονόφθαλμο. Αν μπούν οι πράσινοι στην βουλή σημαίνει περίπου -10 έδρες από το πρώτο κόμμα, πράγμα ίσως όχι τόσο κακό, αλλά πάλι ...

Άστα, βράστα - αδιέξοδο φίλε μου!
Πάντως από τους δύο 'μεγάλους' εγώ προτιμώ τον πράσινο ... χαμένοι για χαμένοι ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Δεν μπορώ άλλους Πολύδωρες, Χατζηγάκηδες, Πάκηδες, Πριόνηδες, Ντόρες, Βουλγαράκηδες, Δούκες κλπ κλπ κλπ. Μπούχτισα!
(να δείτε που ο Ρουσό είναι ίσως ο λιγότερο βρώμικος από όλους αυτούς!)

grsail είπε...

@Ανώνυμος 6:34,

Δεν φαντάζεσαι πόσο λυπάμαι που το σχόλιό σου είναι τόσο, μα τόσο εύστοχο !!

Related Posts with Thumbnails