Καλώς ήρθατε

Στο...σφυρί η Chelsea - Η κρίση άγγιξε τον Αμπράμοβιτς

Ενα γκρουπ οκτώ διεθνών επενδυτών ετοιμάζεται να εξαγοράσει την βρετανική ομάδα της Premier League, Chelsea, όπως αποκαλύπτει ένας εκ των ενδιαφερομένων επενδυτών σήμερα.


Σύμφωνα με τον κ. Holger Heims, διαχειριστή επενδύσεων της Falcon Equity, ο ίδιος και μία ομάδα άλλων έξι με επτά επενδυτών από την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Ασία, ετοιμάζουν προσφορά εξαγοράς της κορυφαίας βρετανικής ομάδας. Σύμφωνα με τον κ. Heims, ο κ. Sulaiman al-Fahim, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Abu Dhabi United Group, το οποίο πέρυσι αγοράσε την Manchester City, είναι ένας από τους υποψήφιους επενδυτές επίσης.

Ολο και πληθαίνουν τα... σενάρια στα βρετανικά ταμπλόιντς πως η αγάπη για την μπλε ομάδα που διατηρούσε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κ. Roman Abramovich μέχρι πρόσφατα, δεν υπάρχει πια . Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, η τιμή της Chelsea αγγίζει περίπου τα 770 εκατομμύρια ευρώ ( 1,01 δισ. δολάρια).

Οπως αναφέρει ο επενδυτής, δεν έχει ακόμη συζητηθεί τίποτα ευθέως με τον κ. Abramovich και σε καμία περίπτωση δεν αναμένεται να γίνει κάποια επιθετική εξαγορά, αλλά ένα «πολύ φιλικό deal».

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails