Καλώς ήρθατε

Στο εμπόριο σάρκας συνένοχοι είναι και οι πελάτες

Έχει γεμίσει η Αθήνα (τουλάχιστον) με παιδόφιλους (και όχι μόνο) για κάντε μια βόλτα το βράδυ κατά την Σωκράτους (Πλατεία Θεάτρου) την Μάρνη και την Καποδιστρίου, ανήλικες Αφγανές 15-16 χρονών εκδίδονται για 20-30 ευρώ!

Οι σωματέμποροι καραδοκούν στις γωνιές για προστασία του "εμπορεύματος" αλλά και για τον έλεγχο των κερδών!

Οι πελάτες είναι κυρίως μεσήλικες που διψάνε για παιδικό κορμί αψηφώντας
τα πάντα!
Τα άθλια φτηνοξενοδοχεία της περιοχής επιβιώνουν από την πορνεία των κοριτσιών και κάποιων τραβεστί που είναι σε συνεχή πόλεμο με τους "προστάτες" των παιδιών για τον έλεγχο της "πιάτσας".
Η μεγάλη... πελατεία όμως φέρνει το κέρδος και τα έξοδα είναι μηδαμινά.

Η Υπηρεσία Ηθών είναι εύκολο να "μαντρώσει" ανήλικες και προστάτες αλλά για κάποιους λόγους που όλοι υποπτευόμαστε έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια οι Αρχές!
από το πολύ καλό paratolmo

Σχόλιο apneagr:Έλα μωρέ καημένε τώρα τι μας νοιάζει δεν είναι δικά μας παιδιά, και οι πελάτες δεν είναι ούτε παπάδες, ούτε πολίτες υπεράνω υποψίας...και δεν θα έχει και τηλεθέαση.

Μαρκογιαννάκη εκεί να δείξεις τα ....... που έχεις όχι σε γριές και δεκαπεντάχρονα, γιατί όπως έλεγε και ένα σύνθημα που είδα σε ένα τοίχο "στο εμπόριο σάρκας συνένοχοι είναι και οι πελάτες" και θα το συμπληρώσω συνένοχοι είναι και αυτοί που βλέπουν,ξέρουν και δεν μιλούν.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails