Καλώς ήρθατε

Υπαγωγή των Σωμάτων Ασφαλείας στο υπουργείο Εθν. Άμυνας


Τα σώματα, ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό και Πυροσβεστική είναι στρατιωτικός οργανωμένα ένστολα, με οπλισμό και υπαγόμενα στη στρατιωτική δικαιοσύνη για παραβάσεις του στρατ. ποινικού κώδικα. Εχουν έργο και σκοπό να προστατεύουν τη χώρα από οποιοδήποτε κίνδυνο που την απειλεί σε περίοδο ειρήνης ή πολέμου. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι συμβατό με τη δημοκρατία να υποβάλλονται μηνύσεις εναντίον της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας των σωμάτων αυτών, όπως συνέβη πρόσφατα με το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΛ. ΑΣ.!!!

Ακόμα δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι συμβατό με την αποστολή και τα καθήκοντα των σωμάτων αυτών ο συνδικαλισμός και το δικαίωμα της απεργίας!

Όλα αυτά είναι... θέματα που πρέπει να επανεξετασθούν μέσα στο πνεύμα και το πραγματικό νόημα της γνήσιας και όχι της κίβδηλης δημοκρατίας όπως συμβαίνει σήμερα.

Επιβάλλεται λοιπόν να εξετασθεί το θέμα των σωμάτων ασφαλείας προς εκείνη ακριβώς τη μεριά της αληθινής και αναγκαίας δημοκρατίας, απαλειφομένων όλων εκείνων των σημερινών ασχημιών που πραγματικά την ντροπιάζουν.

Μέσα στα πλαίσια αυτά η υπαγωγή των σωμάτων ασφαλείας στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας που είναι η φυσική τους θέση κρίνεται εκ των πραγμάτων αναγκαία και άκρως επιτακτική.
Γιώργος Πιάςcretanpatriot

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails