Καλώς ήρθατε

Κοριτσάκι έξι μηνών ζητεί βοήθεια


Τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων έχει ανάγκη ένα κοριτσάκι έξι μηνών με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η μικρότερη κόρη του Αποστόλη και της Χριστίνας Θεοδώρου, παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας, ήρθε στη ζωή πάσχοντας από τύφλωση και στα δύο μάτια. Οι γιατροί διέγνωσαν αμφοτερόπλευρη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και σύστησαν να χειρουργηθεί το βρέφος σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό, καθώς η επέμβαση δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί στα νοσοκομεία Παίδων της χώρας.

Οι γονείς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το υπέρογκο κόστος, ενώ προσπαθούν ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, καθώς έχουν μετακομίσει από τη Λάρισα στην Αθήνα στην προσπάθειά τους να αποκατασταθεί η υγεία του παιδιού. Για αυτόν τον λόγο καλούν όποιον επιθυμεί να τους συνδράμει οικονομικά να καταθέσει τη βοήθειά του στον λογαριασμό της

ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με αριθμό 660/351104-94.

Καλώ όλους τους φίλους bloggers να το αναδημοσιεύσουν.
Το βρήκα στο χαμομηλάκι και στο Έθνος

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

marianaonice είπε...

Είμαι πολύ δύσπιστη σ' αυτούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς που μπορεί κάποια στιγμή να δεσμευτούν τα χρήματα από την τράπεζα (πρόκειται για έρανο ουσιαστικά νόμιμο ή παράνομο κανείς δεν ξέρει) και οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να τα πάρουν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους.
Θυμάστε τι έγινε με το μικρό Παναγιώτη Βασιλέλλη στη Μυτιλήνη, αν θυμάμαι καλά το όνομά του.
Καμία διάθεση δεν έχω να πλουτίζω τους τραπεζίτες!!

apneagr είπε...

marianaonice έχεις δίκιο υπάρχει και σχετική αναφορά εδώ

http://apneagr.blogspot.com/2008/12/blog-post_3431.html

αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό το πρόβλημα έχει διευθετηθεί αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα...

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ,και πρωτινό να ανοίξουν ένα λογαριασμό μαζί με Κανά δυο φίλους που τους έχουν εμπιστοσύνη και να μας των στείλουν να βοηθήσουμε . Δηλαδή μια τριμελή άτυπη επιτροπή . Μακριά από της τράπεζες . Το τηλ. Είναι 6977500862 για περισσότερες πληροφορίες .

Related Posts with Thumbnails