Καλώς ήρθατε

Tι λες ρε Μίχαλε ;


"Ο κ. Μίχαλος πρότεινε την πλήρη ελαστικοποίηση του εργάσιμου χρόνου με την μορφή εργάσιμης εβδομάδας 3-4 ημερών με αντίστοιχη μείωση των αποδοχών και των ασφαλιστικών εισφορών, προκειμένου να αποφευχθούν, όπως είπε, οι μαζικές απολύσεις, για όσο θα διαρκέσει η οικονομική κρίση.

Η υιοθέτηση αυτής ή ανάλογης πρότασης, συνεπάγεται σημαντική μείωση των αποδοχών των εργαζομένων και υπονόμευση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.

Πιο συγκεκριμένα εργάσιμη εβδομάδα 3 ημερών σημαίνει πρακτικά ότι ένας εργαζόμενος θα εργάζεται 12 ημέρες το μήνα και θα παίρνει 12 ένσημα. Έτσι, στο σύνολο μιας χρονιάς θα παίρνει 150 ένσημα, έναντι 300 που θα λάμβανε εάν εργαζόταν με κανονικό ωράριο."

Από το in.gr

Σχόλιο... Παραπολιτικής : Άλλη μια..ρηξικέλευθη πρόταση κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ.Μίχαλός στη διάρκεια ομιλίας του...

Πρότεινε τη μείωση της εργάσιμης εβδομάδας σε 3-4 ημέρες ώστε να αποφευχθούν μαζικές απολύσεις κατα τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης !

Δηλαδή μας προτείνει κατα τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης να μειώσουμε τις απολαβές των εργαζόμενων (!!!) ..για να επιβιώσουν !!!

Πες μας τι πίνεις...parapolitiki

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails