Καλώς ήρθατε

Κουίζ ποιός είναι;


Διάβασα στο skeftomasteellhnika την πιο κάτω ανάρτηση και την αναδημοσιεύω...

Χαίρετε

παιδιά σας έχω μια πληροφορία για τον ......... που από πρώτη άποψη δεν θα σας φανεί σημαντική αλλά που εκείνον θα τον τσούξει πολύ άμα μαθευτεί. Πριν σας την πω, εξηγούμαι ότι την βγάζω γιατί επιτέλους πρέπει κάποιος να πει κάτι που θα τσατίσει αυτήν την ......... που βγαίνει και υποστηρίζει τα κωλόπαιδα που σπάνε την Ελλάδα και καίνε τη σημαία.

Λοιπόν ο φίλος μας ο .......... πριν 2.5 χρόνια φύτεψε μαλλιά! Ήταν η εποχή, που -άμα θυμάστε- έβγαινε επί μήνες στην ......... και φορούσε ένα καπελάκι του γύφτου συνεχώς (το οποίο και ήταν μούφα για να κρύβει τα πρώτα στάδια της εμφύτευσης τα οποία είναι εμφανή όπως πληγές/τσουξίματα/πρηξίματα και κυρίως οι τρίχες που αρχίζουν να βγαίνουν ακανόνιστα μετά από 3-4 μήνες από την επέμβαση). Το μαλλί του είχε αραιώσει πολύ και το έκρυβε με μακιγιάζ-βαψίματα κτλ για αυτό και προχώρησε στην επέμβαση και συγκεκριμένα στους κροτάφους του. Η επέμβαση έγινε σε κεντρική κλινική της Αθήνας και μέρα Κυριακή (!) και ο .......... έδωσε ευχή και κατάρα στους υπευθύνους να μην μαθευτεί τίποτα.

Τώρα βέβαια θα μου πείτε και τι έγινε? Επειδή από πρώτο χέρι ξέρω ότι κατέστησε σαφές να ΜΗΝ μαθευτεί κάτι τέτοιο, σας λέω ότι θα τον έτσουζε πολύ αν γινόταν.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Ξέρω ότι μπορεί να σας φαίνεται αστείο αυτό που σας λέω αλλά είναι αλήθεια και πραγματικά θα τον ενοχλούσε αν έβγαινε (σημείωση: άλλος ένας τηλεεπαναστάτης της πλάκας έκανε το ίδιο, ο Κ.....ς πιο πρόσφατα όμως και στο ίδιο κέντρο-από πρώτο χέρι σας τα λέω αυτά).

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails