Καλώς ήρθατε

Ακου Γιώργο,με το κερί και το "κύριε ελέησον", δεν κυβερνιέται η χώρα...


Αγαπητέ Γιώργο,

όπως γνωρίζεις το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" σε στήριξε όταν τα ισχυρά ΜΜΕ σε θεωρούσαν ξοφλημένο και έχτιζαν το προφίλ του Μπένι, που χόρευε στον πυρετό του Σαββατόβραδου με την κορούλα και τη σύζυγό του.

Τώρα λοιπόν που στάθηκες στα πόδια σου και ετοιμάζεσαι να κυβερνήσεις τη χώρα, φρόντισε να μην καταντήσεις σαν τον σημερινό πρωθυπουργό. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος να σου δώσουμε μια και πάμε σούμπιτοι πάνω στο παγόβουνο.

Καλό θα είναι λοιπόν αντί να... χάνεις χρόνο με κεριά και "κύριε ελέησον", να κλειστείς μια μέρα σπίτι σου και ν αναλογιστείς με ποιους θα κυβερνήσεις. Ποια είναι αυτά τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα με τους οποίους θα μοιραστείς το όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα. Αλίμονό σου εάν στη κυβέρνηση που πολύ σύντομα θα σχηματίσεις, υπάρχουν κάποιοι από τους γνωστούς μεγαλοσυμμορίτες πασόκους που λεηλάτησαν τη χώρα στο κοντινό παρελθόν.

Φαντάζομαι Γιώργο μου, ότι δεν θα κάνεις τέτοιο χαρακίρι. Μόνο που μας λούζει κρύος ιδρώτας καθώς βλέπουμε την Δαμανάκη για παράδειγμα που εκπροσωπεί τον πιο ακραίο πολιτικό τυχοδιωκτισμό αλλά και το απόλυτο κενό, να πυκνώνει τις εμφανίσεις της σε μπουζουκομάγαζα σαν κι αυτό του Πρετεντέρη, ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να σε προβοκάρει.
Κι αυτό γιατί δεν είναι δυνατόν να είσαι ένας έξυπνος και καλλιεργημένος δημοσιογράφος στο Μεγάλο κανάλι και να έχεις προσκεκλημένη τη Μαρία Δαμανάκη, με την οποία δεν θα πήγαινες ποτέ βράδυ στη "Ράτκα".
Τέλος πάντων Γιώργο, ο κάθε Πρετεντέρης κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει κι όσο του Μέγκα του δίνει τη δυνατότητα, το θέμα είναι εσύ τι κάνεις.

Κι εσύ που δεν έχεις πλέον χρόνο για χάσιμο, κάτσε και διαλογίσου σοβαρά, μοιράσου με 2-3 ανθρώπους τις σκέψεις σου και φρόντισε να επιλέξεις τους αρίστους. Διαφορετικά θα σε περιμένει η ίδια κόλαση που τώρα χάσκει ορθάνοιχτη, έτοιμη να καταπιεί τον σημερινό πρωθυπουργό.
Καλή τύχη...
από τον Βασίλη Μπόνιο

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails