Καλώς ήρθατε

Η γκαντεμιά στο μεγαλείο της!



Από τη Νέα Υόρκη... στη Βομβάη ένα ζευγάρι Βρετανών από το Ντάντλεϊ, μάλλον κουβαλάει μαζί του τον τρόμο στις επιλογές διακοπών που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Τζέισον και η Τζένι Κρέινς – Λόρενς κατάφεραν να είναι παρόντες στις τρεις από τις πιο σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις σε τρία διάφορα μέρη του κόσμου και μέσα σε εφτά χρόνια.

Το 2001 βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη, όταν τα αεροπλάνα έπληξαν το World Trade Center. Στις 7 Ιουλίου του 2005 είχαν μεταβεί στο Λονδίνο για λίγες ημέρες όταν πραγματοποιήθηκε η επίθεση στη βρετανική πρωτεύουσα. Πρόσφατη… επιτυχία τους, το ταξίδι τους στη Βομβάη πριν από σχεδόν ένα μήνα, όταν οι τρομοκράτες σκόρπισαν τον πανικό στα δύο ξενοδοχεία της πόλης.

«Είναι απίστευτο... αυτό που έχει συμβεί», αναφέρει η 26χρονη Κρέινς Λόρενς που μπορεί ακόμη και να συγκρίνει τις αντιδράσεις του κόσμου και της αστυνομίας σε κάθε μία από τις περιπτώσεις. Θεωρεί μάλιστα ότι αυτοί που ήταν πιο ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση της κρίσης ήταν οι κάτοικοι της Βομβάης.

«Στη Νέα Υόρκη οι πολίτες είχαν ζωγραφισμένο τον τρόμο στα μάτια τους για πολλές ημέρες μετά την επίθεση. Στο Λονδίνο, οι αστυνομικοί ήταν πιο φοβισμένοι από τον κόσμο», τόνισε η Λόρενς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί μέσα στην ατυχία τους καθώς σε καμία από τις περιπτώσεις κανείς τους δεν έπαθε τίποτα.
zougla

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails