Καλώς ήρθατε

“Εσπασε” ο φασισμός των ΜΜΕ


Κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο, Κουρή.

Δεν δέχουμε να μου λέτε τι να σκέπτομαι, γιατί αυτό το μπορώ μόνος μου.

Έχουμε πλέον την ελευθερία της “μπλοκόσφαιρας” και με το τρόπο αυτό έσπασε ο φασισμός σας.

Δεν θέλω το MEGA σας, δεν θέλω τον ALFHA σας, τον ΑΝΤ-1 σας, ούτε τον ΣΚΑΙ σας και το ALTER σας.

Δεν θέλω το ΕΘΝΟΣ σας, ούτε την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σας, δεν θέλω το ΒΗΜΑ & τα ΝΕΑ σας, δεν θέλω την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σας, το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ σας, ούτε την ΑΥΡΙΑΝΗ σας.

Δεν θέλω τις δωρεάν εγκυκλοπαιδίες σας,ούτε τα DVD σας. Και προπαντώς την προσφορά σας σε “πορνό.” …

Εχω σταματήσει να... ενημερώνομαι από τα κανάλια σας και τις εφημερίδες σας, γιατί είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης, ενώ εσείς προβάλλετε τα άτομα της δικής σας επιλογής και καθ’ υπόδειξη κάθε ισχυρού - μακελάρη.

Ξεχάσατε φαίνεται ,ότι η Ελλάδα είναι Ελλάδα. Που πρώτη ανακάλυψε την Ευρώπη, πριν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ανακαλύψουν την φωτιά και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, κάτι που είναι φανερό πλέον ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας.

Δεν θέλουμε να μας λέτε τι να ψηφίσουμε, τι να αγοράσουμε με τις διαφημίσεις σας, ή τι αρχές να δώσουμε στα παιδιά μας, ούτε να μας επιβάλλετε να βλέπουμε και να ακούμε άτομα που επιλέγετε και καλείτε στα παράθυρα των εκπομπών σας, για να μας κάνουν κηρύγματα και μαθήματα ήθους και αξιών, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν βιάσει
κάθε τι που μπορεί να αποτελεί αξία για μία ευνοούμενη πολιτεία.΄Ατομα,που οι ταγοί της Δικαιοσύνης γνωρίζουν πως θα έπρεπε να σαπίζουν στις φυλακές. (π.χ. όρα βίο και πολιτεία μεγαλο-δικηγόρων// βιβλίο “Ναυταπάτες” έκδοση 2006)

Άδικα προσπαθείτε να συμβάλλετε με το καθημερινό σας έργο - καταγεγραμμένο σαν προσφορά παντός είδους - με περιεχόμενο μερικών κιλών “πνευματικού υλικού”!! ακατάλληλου για κάθε χρήση ,με μόνη επιδίωξη να στερήσει την δυνατότητα στον νεο - έλληνα να μπορεί να “σκέπτεται,” ή διαφορετικά να αρνηθεί, αυτό που πριν από 5000 χρόνια σε τούτο τον τόπο, οι πρόγονοί του προσέφεραν στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. “Την λογική” και “τον λόγο,”μαζί με την “αμφισβήτιση.”
” Καπετάν Γιάννης”
epikairo

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails