Καλώς ήρθατε

Αναδίπλωση στη ΝΔ μετά τη ρουκέτα Μεϊμαράκη


«Δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου» τόνισε κατηγορηματικά χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευ.Αντώναρος, ο οποίος υπερασπίστηκε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Ευ.Μεϊμαράκη .

Η κυβέρνηση θέλησε να κλείσει το εσωκομματικό μέτωπο που άνοιξε και να σταματήσει τις διάφορες ερμηνείες. Η στάση του κ. Αντώναρου ήταν σαφής, όταν υποστήριξε με έμφαση πως ο κ. Μεϊμαράκης «ουδεμία αναφορά έκανε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα» και συμπλήρωσε με νόημα, απαντώντας σε όσους... διακινούσαν διάφορα σενάρια: «Αυτή η δήλωση (σ.σ.: η προχθεσινή του κ. Μεϊμαράκη, ότι δεν αναφέρθηκε σε πολιτικές ευθύνες) βάζει με σαφή τρόπο τελεία και παύλα σε παραφιλολογίαη οποία προεκλήθη από ερμηνεία μιας ανεπίσημης συνομιλίας που είχε ο υπουργός Αμυνας κ.Μεϊμαράκης με δημοσιογράφους».
Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών, στελεχών και ψηφοφόρων της ΝΔ μιλάει για «σκάνδαλο» της Μονής Βατοπαιδίου, ο κ. Αντώναρος άλλαξε στάση και έκανε αναφορά απλώς για... «υπόθεση»! «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πολιτική ευθύνη,το λέω ρητά και κατηγορηματικά» τόνισε και ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Ι.Τραγάκης, ενώ η υπουργός Απασχόλησης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά ανέφερε: «Σίγουρα ευθύνες κάπου υπάρχουν, δεν έγιναν αυτά ξαφνικά μόνα τους.Δεν είμαι Βουλή και εισαγγελέας για να ξέρω αν οι ευθύνες είναι πολιτικές ή ποινικές».
Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Μ.Λιάπης παραδέχθηκε ότι έκανε ζημιά η υπόθεση στη ΝΔ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο των πολιτικών ευθυνών, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν ή όχι.
από το Βήμα

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails