Καλώς ήρθατε

Βγαίνουν τα... μπαζούκας για την μεγαλύτερη σφαγή σε ΜΜΕ

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ...ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ



Εδώ πια αρχίζει ένας πόλεμος. Και σε μια μάχη ποτέ δεν κερδίζουν δύο. Ο Γιώργος Κουρής κάνει το μεγάλο λάθος και αρχίζει επίθεση(απρόκλητη)κατά του Γ.Μπόμπολα με αφορμή το γεγονός ότι ο Γ.Παπανδρέου ανεβαίνει και το...Κουρησταν βγάζει σπυριά. Στηρίζει φουλ Ν.Δ. Παίζει το τελευταίο του χαρτί. Δύσκολα γυρίζει το 3,5%.
Δείτε το πρωτοσέλιδο της "Αυριανής" τι λέει για τους μεγαλοεργολάβους-νταβατζήδες και υπονοεί τον Μπόμπολα και όχι μόνο.
Πάμε τώρα στον Νίκο Χ. που έχει πει πολλές φορές για τον Μπόμπολα στον Real και απειλεί ότι θα βγάλει φάκελο στην real news στο πρώτο φύλλο. Το θέμα είναι τι θα βγάλει; Ότι πήρε ο Μπόμπολας κάποια έργα; Νόμιμα όμως. Εκεί είναι το κλειδί.
Και βέβαια ο Μπόμπολας δεν είναι παιδάκι να τον χτυπάς κάτω από την...

ζώνη μετά από τόσα χρόνια. Δεν θα κάτσει ήσυχος και έχει όλα μέσα να απαντήσει. Και έτσι θα γίνει πανικός με τις καταγγελίες για πλαστά τιμολόγια του Γ.Κουρή και του σταθμού! Προσέξτε τι λέει το troktiko. Αν ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος κάποιος θα χάσει. Και την ήττα θα την φέρει βαριά όποιος ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ. Το θέμα με την υπόθεση των φερόμενων πλαστών τιμολογίων μαθαίνουμε ότι περιμένει σε... φακέλους. Και τότε θα γίνει η...νύχτα του Βαρθολομαίου. Υπάρχουν και χρηματιστήρια στην μέση, όχι αστεία. Υπάρχουν εργαζόμενοι. Όταν μπεις σε τέτοιο πόλεμο πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις απώλειες.
Μάλλον τα αστεία τελείωσαν. Αρκετά χτυπήθηκαν κάτω από την μέση κάποιοι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ και άλλοι γλίτωσαν. Τώρα μάλλον θα την πληρώσουν και παράπλευρα...θύματα. Αλλά θα γίνει και επίθεση προς Μιχαλακοπούλου πλευρά. Τα σκάγια θα πάρουν πολύ κόσμο. Όσοι ξέρουν το παρασκήνιο στα ΜΜΕ γνωρίζουν ότι σήμερα το troktiko κάνει μια σημαντική αποκάλυψη. Εμείς απλά παρακολουθούμε από τους υπονόμους μας. Ω, ρε γλέντια...


0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails