Καλώς ήρθατε

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ. Τις έκαναν ρόμπες οι bloggers...

Τί το θέλανε το meeting για τους bloggers στη Θεσσαλονίκη;; Τώρα τις έχουν αρπάξει και τις δύο (την καθηγήτρια και την υποψήφια καθηγήτρια) και τις βαράνε σαν σαρδέλες. Τι άσχετες (που είναι, βεβαίως βεβαίως) Τι γαλιάντρες, τι μεταλλασσόμενες (από κόμμα σε κόμμα), τι αρπαχτικά και να μη σας πούμε τι άλλα ακόμα βαρύτερα τους ρίχνουν. Ο blogger Πέτρος Πετρίδης τις κάνει και τις δύο σκόνη.

Η Ιορδανίδου αναγκάστηκε να....

...του απευθύνει επιστολή μέσα από το Διαδίκτυο σε απολογητικό ύφος και να τον παρακαλάει να αποσύρει τους βαρείς χαρακτηρισμούς. Σιγά μην το κάνει ο blogger.

Πέρα απ' όλα τ' άλλα, η κυρία Παναγιωταρέα το έκανε το meeting στα πλαίσια του γνωστού συνεδρίου περί δημοσιογραφίας για να στηρίξει και να υποστηρίξει την υποψηφιότητα ως καθηγήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της κυρίας Ιορδανίδου.

Και οι δύο αυτές κυρίες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ανάλογα με το ποιος είναι στην κυβέρνηση (πράσινοι ή γαλάζιοι), αλλάζουν με εκπληκτική ευκολία στρατόπεδα...

Πετρίδη, ρίχτους κι άλλα...

nonews-NEWS

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!

Aνεμος είπε...

ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ 4 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ 4 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΑ

Argos είπε...

Δυστυχώς δεν διαβάζετε τι γράφουν όλοι οι υπόλοιποι και χαίρεστε για λάθος λόγους.
"O blogger Πέτρος Πετρίδης..."
πρώτον δεν είναι blogger, είναι ένας τύπος που δημιούργησε ένα group στο facebook και ανάρτησε ένα κείμενο
Δεύτερον υπογράφει σαν Πέτρος Πετράκης, εσείς τον "ποντιοποιήσατε"
Τρίτο και σημαντικότερο το group στο facebook προϋπήρξε της εκδήλωσης.
Η Ιορδανίδου δεν απαντά μέσα από το διαδίκτυο με την έννοια που δίνετε αλλά έστειλε ένα e-mail σε επιλεγμένους παραλήπτες που με την σειρά τους το δημοσιοπιήσανε στο Internet.
H Ιορδανίδου δεν έχει απολογητικό ύφος και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που κάνει το κάνει μελετημένα. Δημοσιοποιεί την επίθεση.
Η Παναγιωταρέα δεν οργάνωσε τίποτα ήταν καλεσμένη για λόγους που μόνο η Ιορδανίδου ξέρει.

Καλό είναι να έχουμ εκαι σωστή πληροφόρηση πριν γράψουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι. Έτσι αποδυναμώνουμε και τα όποια επιχειρήματα έχουμε

Related Posts with Thumbnails