Καλώς ήρθατε

Καφές και Διαμαρτυρία!.. (αύριο στο Σύνταγμα)


Τελικά οι Έλληνες συνεχίζουμε να εκπλήσσουμε τον εαυτό μας! ιδιαίτερα η εφευρετικότητα του Έλληνα και της Ελληνίδας βρίσκει έκφραση με απροσδόκητους τρόπους.

Τις τελευταίες 2 μέρες παίρνω εκατοντάδες μηνύματα και επικοινωνίες όλων των ειδών, μέσω email, από το facebook, από το ιστολόγιο, τηλεφωνικά, με SMS. Ενώ λοιπόν περίμενα από τους ενεργούς πολίτες όλων των ηλικιών, να δηλώσουν άνετα το παρόν για την αυριανή αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έχω εκπλαγεί από την συμμετοχικότητα και κάποιων άλλων ομάδων πολιτών που κανείς δεν θα περίμενε!..

Άνθρωποι υψηλών κοινωνικο-οικονομικών τάξεων, opinion leaders, άνθρωποι της τέχνης, του πνεύματος, των επιχειρήσεων, πρόσωπα που δεν θα περίμενε κανείς να δει σε μια τέτοια συγκέντρωση, έχουν δηλώσει το παρόν και θα είναι αύριο μαζί μας με μια μαύρη ψήφο στο χέρι, από τις 5μμ και μετά (η ψηφοφορία αρχίζει στις 6μμ). Ξεκινούν από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, συνδυάζοντας την με την έξοδο της Παρασκευής, αλλά και με συζήτηση για καινούργια πράγματα, για την συμμετοχή τους και για τις πιθανότητες κάτι να αρχίσει να αλλάζει!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails