Καλώς ήρθατε

Βρήκαν 3χρονο μόνο του σε φλεγόμενο σπίτι


Γλύτωσε από τις φλόγες την τελευταία στιγμή. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά σε μεζονέτα στο Ντέτφορντ του νότιου Λονδίνου, ανακάλυψαν στον δεύτερο όροφο ένα 3χρονο αγοράκι κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο. Είχε μπροστά του ένα ντόνατ και ένα μπολ με γάλα.

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έχει τύχει να βρούμε παιδιά εγκαταλελειμμένα, όχι όμως σε σπίτια που έχουν πιάσει φωτιά», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή ο οποίος πρόσθεσε πως λίγο να καθυστερούσε η αστυνομία το αγοράκι δεν θα έμενε ζωντανό.

Η μητέρα του 40 ετών συνελήφθη από την αστυνομία και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για αμέλεια. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πως ξεκίνησε η φωτιά και αν πρόκειται για εμπρησμό ή ατύχημα. Πιθανολογείται ότι η μητέρα είχε βάλει να βράζει ένα αυγό αλλά χρειάστηκε να ψωνίσει κάτι για να μαγειρέψει και βγήκε για λίγο από το σπίτι. Άλλοι γείτονες υποστηρίζουν πως έλειπε δύο ώρες.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν προληπτικά εξετάσεις, αλλά όπως έδειξαν δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

πηγή: zougla

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails