Καλώς ήρθατε

Το δίχρονο αγόρι που τρώει μόνο γιαούρτι!


Ένα δίχρονο αγόρι έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους γονείς του, αρνούμενο να φάει οποιαδήποτε τροφή εκτός από το γιαούρτι.
Ο μικρός
Bobby Glarvey τρώει τα αγαπημένα γαλακτοκομικά τρόφιμα κάθε μέρα και αρνείται να φάει οτιδήποτε άλλο.
Το νήπιο έχει διαγνωστεί με μια σπάνια φοβία τροφίμων που σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει κανένα ογκώδες φαγητό στο στόμα του.
Οι γονείς Craig Glarvey 28, και Sally Green 33, έχουν ένα επιπλέον ψυγείο - μόνο και μόνο για να αποθηκεύουν επιδόρπιο γιαουρτιού σε όλες τις γεύσεις για τον Bobby.
Το ζευγάρι από το Warmsworth του Doncaster, έχει ακόμα μία κόρη την επτάχρονη Cameron, που ήταν πάντοτε φυσιολογική με το φαγητό της.
Η μητέρα δήλωσε ότι: έχουμε δοκιμάσει τα πάντα για να πείσουμε τον μικρό να φάει άλλα τρόφιμα αλλά μόλις το δοκιμάσει τα φτύνει αμέσως.
Ο πατέρας του Craig, ένας οδηγός φορτηγού, δήλωσε: «Ο Bobby είναι πραγματικά πολλή αδύνατος και αυτό συμβαίνει γιατί δε τρώει άλλα τρόφιμα.Έχουμε προσπαθήσει με όλα τα μέσα να τον πείσουμε να φάει, αλλά τώρα μας έχουν πει να μην του βάζουμε οποιοδήποτε άλλο τρόφιμο μπροστά του. Πρέπει να έχουμε τα δικά μας γεύματα και αν λέει ότι θέλει τίποτα μπορούμε να προσπαθήσουμε να το φάει.
Το ζευγάρι που έρχεται σε επαφή με παιδο- ψυχολόγο τους τονίζει ότι θα πρέπει να αυξήσουν τον χρόνο μαζί του και αργά να πείσουν τον Bobby να φάει κάτι άλλο εκτός το αγαπημένο του γιαούρτι και πάντα χωρίς πίεση που θα δημιουργούσε πρόβλημα.

πηγή: dailymail

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails