Καλώς ήρθατε

Παπιαδήμος...

Πήγε, είδε και συμφώνησε πλήρως, χωρίς τις ενοχλητικές ατάκες του ΓΑΠ, με τις εντολές και επιταγές της Merkel. Αναμενόμενο από διορισμένο «πρωθυπουργό», πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, με έδρα στην Φρανκφούρτη, επομένως θιασώτη της γερμανικής πειθαρχίας.

Οι πράξεις έναρξης λειτουργίας του δημοσιονομικού Dachau υπεγράφησαν στις 09/12/2011και μετά το τέλος του η… αυτοκράτειρα Angela μας ευχήθηκε, αφού μας (ξανα)υποβάθμισε σε «ειδική περίπτωση», Καλά Χριστούγεννα (ο Αδόλφος τα γιόρταζε;).

Έκανε την πάπια ο «σωτήρας»-φερόμενος ως πρωθυπουργός Λουκάς στα ερωτήματα που «ενοχλούν» και έγινε το παπάκι του Δ’ Ράιχ. Το ακριβώς αντίθετο από τα ΟΧΙ της Βρετανίας και της Ουγγαρίας στον γαλλογερμανικό Άξονα, ο πρωθυπουργός της οποίας είπε, αρνούμενος να υπογράψει το... έκτρωμα-όραμα της Γερμανίας, «Η εντολή μου δεν μου επιτρέπει να παραδώσω κανένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας της Ουγγαρίας, επομένως το ουγγρικό κοινοβούλιο θα πρέπει να συνεδριάσει και να αποφασίσει για το θέμα,»[…]

Δυο χρόνια η Ελλάδα και υβρίζεται και υπογράφει τα πάντα και το χαίρεται η «ηγεσία» της. Για το καλό μας… Κάνουν την πάπια όλοι μπροστά σε εκθέσεις τύπου ΟΟΣΑ ή στην κοινωνική και ανθρωπιστική τραγωδία και την πολιτειακή/πολιτική εκτροπή και κοιτάζουν μόνο την πολιτική τους επιβίωση, με αποφυγή των εκλογών, το είπε ο… φερόμενος ως πρωθυπουργός πάλι, θα φύγω όταν ολοκληρώσω το έργο μου (καταστροφή της Ελλάδας), αλλά οι αποφάσεις μου θα δεσμεύουν και την επόμενη κυβέρνηση "νομίζεις".

Δεν υπάρχουν στην Αθήνα τα… κολλήματα των Άγγλων και των Ούγγρων με την εθνική κυριαρχία. Όσοι Έλληνες τα σκέφτονται αυτά είναι… εθνικιστές ή συντεχνίες που δεν θέλουν την… ανάπτυξη! Το αποτέλεσμα της… ελεύθερης αυτής σκέψης το βλέπουμε και το βιώνουμε και θα το βιώνουμε για πολύ, όσο αντέξουμε. Πόσο ακόμα θα αντέξει λέτε ο κόσμος να τον περνάτε για νοητικού επιπέδου «το παπάκι του Γιωργάκη Παπανδρέου»; Οι διαδηλώσεις και η καταστολή τους είναι η καλύτερη απάντηση.

Πλέον η Ευρώπη ταυτίζεται, στο κόμμα της Merkel, με τα συμφέροντα που έκαναν την frau nein καγκελάριο (το είπε πανηγυρίζοντας για την υποταγή, στην μπότα της, της Γηραιάς Ηπείρου) και ονομάζεται πια η «Ένωσή» της Ευρωπαϊκό Έκτρωμα. Και η Ελλάδα είναι τα προσεχώς που θα ζήσουν και άλλοι λαοί αν δεν είναι «καλοί» και «υπάκουοι» και δεν «προσαρμόζονται».
γράφει η Σοφία Τ.
από το olympia η φωτό από το Γρέκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails